İl Özel İdaresine Devlet Personeli Alımı Yeni Süreç Başladı

İl Özel İdaresine Devlet Personeli Alımı Yeni Süreç Başladı

İl Özel İdaresi tarafından kadrolu kamu personeli alımı başvuruları alınacak. Güncel başvurular, süreç ve tüm detayları hemen bu yazımızdan inceleyebilirsiniz.

Kamu il özel idaresi bünyesinde kadrolu VHKİ alımı ile muhasebeci personel alımı yapılacak. Ağustos ayı başvuruları kapsamında “Zonguldak İl Özel İdaresi ve Belediyeleri Çevre Altyapı Temel Hizmetler Birliği Başkanlığı” namına olmak üzere personel atama başvuruları, süreci ve tüm detayları hemen bu haberimizden inceleyebilirsiniz.

İl Özel İdaresi personel alımı şartları nelerdir?

DMK’daki şartları taşıması gereken adayların şu hususlara haiz olması isteniyor: T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak, KPSS’den en az 75 puan şartı var.

Devlet Personeli alımı başvuru nitelikleri

VHKİ kadrosu için 1 kadro var ve 7. derece için olacak. Adayların başvuru için herhangi lisans mezunu olması gerekiyor. Ayrıca en az B ehliyeti olanlar ile MEB onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikası sahibi olanlar başvurabilecek. Muhasebeci kadrosu için de 1 kadro var ve 8. derece kadro için olacak. Adayların Muhasebe ve Denetim, Muhasebe ve Finans Yönetimi veya Maliye lisans mezunu olması şartları var.

Kamu personeli alımı başvuru tarihleri nelerdir?

“Zonguldak İli Özel İdaresi” ve “Belediyeleri Çevre Altyapı Temel Hizmetler Birliği Başkanlığı” kamu personel alımı için başvuru iş ve işlemleri 7 Ağustos ile 9 Ağustos 2023 tarihleri arasında olacak. Adaylar şahsen, posta ve e-posta ile yapılabilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.