İl Özel İdaresine Kadrolu Haziran Ayı Memur Alımı Yapılacak

İl Özel İdaresine Kadrolu Haziran Ayı Memur Alımı Yapılacak

Bolu İl Özel İdaresi bünyesinde kadrolu yeni ve güncel memur alımı başvuruları alınacak. İl Özel İdare personeli alımı süreci, şartları ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Bolu İl Özel İdaresine ilk defa atanmak üzere sözleşmeli personel alım ilanına başvurular alınacak. Kadrolu tekniker alımı başvuru süreci ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Kamu personeli alımı başvuru genel şartları

657 sayılı Devlet Memurları Kanunundaki şartları sağlamak, Türk Vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Türk Ceza Kanunundaki şartları sağlamak, askerlikle ilişiği olmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli olmamak şartları var.

Tekniker alımı başvuru mezuniyet şartları

7 Tekniker alımı TH sınıfı 8. derece kadrolar için olacak. Teknikerliği Önlisans programından mezun olan adaylar başvurabilecek. Başvuru için KPSSP93 puan türünden en az 70 puan

Bolu İl Özel İdaresi memur alımı süreci

Bolu İl Özel İdaresi memur alımı için adaylar, başvuru esnasında istenilen belgeler ile birlikte 5-16 Haziran 2023 tarihleri arasında (şahsen veya iadeli taahhütlü posta yolu ile (Bolu İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne) müracaatlarını yapabileceklerdir. Öte yandan adaylar aşağıdaki kılavuzda yer alan belgeleri ekleyerek, başvuru tarihleri içerisinde Bolu İl Özel İdaresine ait “info(ed)boluozelidaresi.gov.tr” mail adresine elektronik ortamda başvuru yapılabilecektir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.