İlköğretim Lise Önlisans Lisans İBB Personel Alımı Online Başvuruları

İlköğretim Lise Önlisans Lisans İBB Personel Alımı Online Başvuruları

İBB bünyesinde en az ilköğretim olmak üzere lise, önlisans ve lisans mezunlarının başvurabileceği cankurtaran alımı için süreç başladı. Detaylar bu yazımızda yer alıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İBB bünyesinde en az ilköğretim mezunu adayların başvuru yapabileceği cankurtaran personel alımları yapılıyor. Sürece dair tüm detayları hemen bu yazımızda KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladık. İşte tüm detaylar.

İBB personel alımı iş tanımı nasıldır?
İstanbul genelinde hizmet sunulan plajlarda dönemsel olarak cankurtaran hizmetlerini gerçekleştirmek üzere personel alımları için süreç devam ediyor.

Cankurtaran alımı nitelikleri nelerdir?

En az ilköğretim mezunu olmak gerekiyor. Bu kapsamda ilköğretim, lise, önlisans, lisans mezunları başvurabilir. Ayrıca Ekim 2023 tarihine kadar geçerliliği olan Gümüş Cankurtaran Sertifikası olan, İyi derecede yüzme bilen, plaj ortamında çalışmakta fiziki olarak problem yaşamayacak, İletişimine güvenen, dikkatli, sorumluluk sahibi adaylar başvurabilir.

Güncel personel alımı süreci nasıl işler?

Adaylar İBB kariyer sitesinde hemen aşağıdaki “başvuru ekranı” üzerinden gerekli iş ve işlemleri yapabilirler. Başvurular 31 Temmuz’a kadar sürecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.