İlkokul Ortaokul Lise Önlisans Lisans 139 Personel Alımı (KPSS Şartsız)

İlkokul Ortaokul Lise Önlisans Lisans 139 Personel Alımı (KPSS Şartsız)

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından farklı unvanlarda en az ilkokul mezunlarının başvuru yapabileceği 139kamu işçi alımı açıklandı. İşte tüm detaylar.

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Personel Alımı kurum dışı kamu işçi alımı açıklandı. Bu noktada meslek olarak su ve kanal beden işçisi aranmaktadır. Çerkezköy ilçesinde 9 adet personel alınacak, Çorlu ilçesinde 14 adet personel, Ergene ilçesinde 4 adet personel, Hayrabolu ilçesinde 5 adet personel, Kapaklı ilçesinde bir adet personel, Malkara ilçesinde 5 adet personel, Marmaraereğlisi ilçesinde 2 adet personel alınacaktır. Muratla ilçesinde 2 adet personel, Saray ilçesinde 7 adet personel, Süleyman paşa ilçesinde 21 adet personel, Şarköy ilçesinde bir adet personel alımı yapılacaktır. Diğer tüm kadrolara ayrıca haberimizin en altındaki kıalvuzda bulabilirsiniz.

Güncel personel alımı başvuru şartları

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması ama haklarından mahrum olmaması, adli sicil kaydının temiz olması, emekliliğinin gelmemiş olması, En az ilkokul mezunu olması, Su tesisat işlerinde ve kanal şebekesinde deneyim sahibi, tercihen kaynakça sertifikasının olması, en az B sınıfı ehliyetinin olması, 40 yaşını geçmiş olmaması, arazi çalışmasında herhangi bir engelin bulunmaması gerekmektedir. Branşlara ve diğer tüm şartlara da aşağıdaki kılavuzda bulabilirsiniz.

Başvuru İçin Gerekli Belgeler

Başvuru yapmak isteyen kişinin CV'si, diploma aslı ve fotokopisi, adli sicil kaydı, ikametgâh belgesi, askerlik durum belgesi, nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi, ehliyet fotokopisi, sertifika belgesi eksiksiz bir şekilde kişinin yanında götürmelidir.

İşçi alımları mezuniyetler-kontenjanlar

Beko kazıcı ve yükleyici operatörü olarak Çorlu ilçesinde 5, Ergene ilçesinde 2, Marmara Ereğlisi bir, saray bir, Süleyman paşa 1, Ağır vasıta şoförü vidanjör, kuka, kamyon, kombine olarak alınacak personel sayısı Çerkezköy ilçesinde 2, Çorlu ilçesinde 2, kapaklı ilçesinde 2, Malkara bir, Muratlı bir, saray 1, Su açma kapama ve sayaç okuma personeli, Çerkezköy 3, Çorlu 5 Ergene 3, Hayrabolu bir, kapaklı 3 mal kara bir. Marmara Ereğlisi 4, saray 6, Süleyman Paşa 7, Grafikçi olarak Süleyman paşa’da 1, Beden işçisi sıva ve inşaat işçisi olarak Süleyman paşa’da 1, Makine teknikeri makine teknisyeni olarak Malkarada 1, Çevre mühendisi olarak Süleyman Paşa’da 2, Elektrik teknisyeni ve elektrik teknikeri olarak Çerkezköy ilçesinde bir adet, Çorlu ilçesinde 2 adet Hayrabolu ilçesinde 1 adet, saray ilçesinde 1 adet Süleymanpaşa'da 1, Güvenlik görevlisi silahsız olarak Çerkezköy kapaklı da 4 adet personel alımı gerçekleştirilecektir.

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi personel alımı süreci

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi personellerine çalışacak adres olarak ise “Atatürk Mahallesi 57. Alay Cad. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi no 6 kat 4 Süleyman Paşa Tekirdağ” adresine şahsen olacak. Bu alan kapsamında başvuru adresi de yine aynı yere yapılacaktır. Başvuru için son gün 3 Temmuz 2023.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.