İş Bankası Lise Önlisans Güncel Personel Alımı Online Başvuruları

İş Bankası Lise Önlisans Güncel Personel Alımı Online Başvuruları

İş Bankası bünyesinde yeni kadrolara lise ve önlisans memur alımları yapılacak. Güncel tekniker-teknisyen alımları başvuru tüm detayları bu yazımızda.

Türkiye İş Bankası tarafından 2023 yılı Temmuz ayı personel alımları kapsamında lise ve önlisans memur alımları yapılıyor. Online olarak tekniker ve teknisyen alımlarına başvuru iş ve işlemleri sona erecek. İşte gerekli tüm detayları hazırladığımız yazımız.

İş Bankası memur alımı şartları

Başvuru için T.C. vatandaşı olmak, 28 yaşını doldurmamış olmak, Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya sağlık durumu elverişli olmak, askerlik görevini tamamlamış, muaf ya da en erken 2024 Temmuz ayına kadar tecil ettirmiş olmak, en az 2 yıl deneyim sahibi olmak, B sınıfı ehliyet sahibi olmak ve aktif araç kullanabilmek, yurtiçi seyahat engeli bulunmamak, şartları ile ilgili illerde ikamet etme şartı var.

Personel alımı illeri - mezuniyetler

İstanbul Mimari ve Elektrik Teknikeri/Teknisyeni,

Ankara Mimari ve Makine Teknikeri/Teknisyeni,

İzmir Makine ve Elektrik Teknikeri/Teknisyeni,

Adana Elektrik Teknikeri/Teknisyeni,

Diyarbakır Mimari Teknikeri/Teknisyeni alınacak. Başvuru için adayların ilgili MYO ve lise bölümlerinden mezun olması gerekmektedir. Bu kapsamda Mimari Tekniker/Teknisyen, Makine Teknikeri/Teknisyeni, Elektrik Teknikeri/Teknisyeni alımı yapılıyor.

Güncel banka personeli alımı süreci

Türkiye İş Bankası tekniker ve teknisyen alımları için başvuru işe ve işlemleri 3 Temmuz 2023 dahil olmak üzere sürecektir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum