İŞKUR Mülakatsız 125 Memur Ataması Yapacak! Online Başvuru Ekranı

İŞKUR Mülakatsız 125 Memur Ataması Yapacak! Online Başvuru Ekranı

Türkiye İş Kurumu “İŞKUR” bünyesinde güncel 125 kadro için personel alımı başvuruları alınıyor. Kimler İŞKUR memur alımlarına başvurabilir? İşte detaylar.

Türkiye İş Kurumu İŞKUR 125 kadro için mülakatsız memur ataması yapacak. İŞKUR’da sözleşmeli memur olarak çalışmak için gerekli şartları ve tüm detayları KAMU PERSONELİ ALIMI olarak bu haberimizde hazırladık. İşte detaylar.

Türkiye İş Kurumu 125 memur alımı şartları

657 devlet memurları kanunundaki şartları taşımak, askerlikle ilişiği olmamak, T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşını doldurmamış olmak ile kamu haklarından mahrum bulunmamak gerekmektedir. Ayrıca KPSS’den en az 70 ve üzeri puan almak gerekmektedir.

Kamu personeli alımı mezuiyetler

Türkiye İş Kurumu İŞKUR memur alımları için “Adalet, Bilgisayar Operatörlüğü, Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Teknolojisi, Bilişim Güvenliği Teknolojisi, Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı, Dış Ticaret, Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İletişim ve Halkla İlişkiler, İnsan Kaynakları, İnsan Kaynakları Yönetimi, İşletme, İşletme Yönetimi, Maliye, Muhasebe, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Sosyal Güvenlik” önlisans mezunu olmak şartları var.

Sözleşmeli memur alımı başvuru tarihleri ne zaman?

Türkiye İş Kurumu “İŞKUR” bünyesinde güncel memur alımı başvuru iş ve işlemleri 22 Mayıs 2023 tarihine kadar yapılabilecektir. Adaylar başvurularını hemen bu kılavuzda yer alan “başvuru ekranı” üzerinden online olarak yapabileceklerdir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum