Jandarma Genel Komutanlığı Açıktan Kadrolu Sözleşmeli Personel Alımı

Jandarma Genel Komutanlığı Açıktan Kadrolu Sözleşmeli Personel Alımı

Jandarma’ya açıktan 29 devlet memuru alımı ile 11 sözleşmeli kamu personeli alımı yapılıyor. Başvurular, süreç ve tüm detaylar bu haberimizde yer alıyor.

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından iki farklı ilanla kadrolu ve sözleşmeli kamu memur alımı başvuruları alınıyor. Açıktan kadrolu memur alımı ile sözleşmeli 4/B memur alımı başvuruları alınıyor. Gerekli süreç, şartlar ve tüm detaylar bu haberimizde KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladık. 29 kadrolu devlet memuru alımı, 11 “9 destek personeli (hizmetli), 2 tekniker (Elektronik sistemler elemanı)” olmak üzere 40 kamu memur alımı başvuruları şu şekildedir:

Kamu personeli alımı başvuru şartları

Başvuru için adayların T.C. vatandaşı olması, 18 yaşını tamamlamış olması, 657 DMK’daki şartlara haiz olması gerekiyor. Öte yandan adayların kamu haklarından mahrum bulunmaması, askerlikle ilişiği olmaması, herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda çalışıyor olmaması genel hususları var.

Sözleşmeli kadrolu memur alımı nitelikleri

2 Tekniker (Elektronik Sistemler Elemanı) "1 Aksaray, 1 Bingöl" için olacak. KPSS 60, Elektrik-Elektronik, Elektrik-Elektronik Teknikerliği, Elektrik ve Elektronik Teknolojisi, Elektronik, Elektronik Haberleşme, Elektronik Haberleşme Teknikerliği, Elektronik Haberleşme Teknolojisi, Elektronik Teknolojisi, Elektronik ve Haberleşme, Endüstriyel Elektronik, Endüstriyel Elektronik Teknolojisi, Elektronik Yüksek Teknisyenliği Önlisans.

9 Destek Personeli (Hizmetli) "Ankara" için olacak. KPSS 60, Lise mezunu olmak gerekiyor.

Açıktan memur alımı başvuru nitelikleri

24 Uzman Alımı 9. derece kadroya olacak. "Ankara 4, Antalya 1, Siirt 1, Tunceli 1, Ankara 1, Adıyaman 1, Afyonkarahisar 1, Ağrı 1, Bartın 1, Bilecik 1, Giresun 1"; 5 Kadro "1 Hatay, 1 İzmit, 1 Manisa, 1 Şırnak ve 1 Van" için olacak.

7 kadro için Hukuk lisans programından mezun olmak gerekiyor.

17 kadro için Maliye, Mali Şube, Maliye-Muhasebe, Maliye-Siyasal Bilimler, Siyasal Bilimler ve Maliye, Siyasi İlimler ve Maliye, Maliye-Siyasi Bİlimler, Sosyal Siyaset ve Maliye, Maliye-Sosyal Siyaset, Muhasebe ve Finans Yönetimi, İşletme Muhasebe, İşletme-Muhasebe, Finansal Muhasebe, Muhasebe, Muhasebe Bilgi Sistemleri, Muhasebe ve Denetim, Muhasebe ve Finans, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Muhasebe ve Finansman, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Muhasebe-Vergi, İktisat, İktisadi ve Ticari İlimler, İktisadi İşletme, İktisat Teorisi ve Kantitatif Yöntemler, İktisat-Maliye, İktisat ve Maliye, Maliye ve İktisat, İktisat-Muhasebe, İktisat-Ticaret, İşletme İktisadı, İktisadi İşletmecilik, İşletme Ekonomisi, Kalkınma ve Planlama, Modern Parasal İktisat, Para İktisadi ve Bankacılık, İşletme, İş İdaresi, İş Yönetimi ve Ticaret Eğitimi, İşletmecilik, Yöneticilik İşletme ve Yönetim Bilimleri, Yönetim Bilimleri ve Liderlik, Yönetim Bilimleri, Yönetim ve Organizasyon, 46. Sanayi İşletmeciliği, Ticaret ve Sanayi İşletmesi, Ticaret ve Sanayi İşletmeciliği, İşletme-İstatistik, İşletme ve İstatistik, İşletme-Maliye, İşletme ve Maliye, İşletme-Siyasal Bilimler, İşletme-Siyasi Bilimler, İşletme ve Siyasal Bilimler, İşletme ve Siyasi Bilimler, İşletme ve Siyasi İlimler, İşletme-Sosyal Bilimler, İşletme ve Sosyal Bilimler, İşletme-Sosyal Siyaset, İşletme ve Sosyal Siyaset, Sosyal Siyaset ve İşletme mezunu olmak gerekiyor.

4 psikolog alımı "Adıyaman, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş" için olacak. Psikoloji lisans programından mezun olmak. KPSS 60 puan şartı var.

2 Mühendis alımı "Ankara" için olacak. Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği Lisans programlarının birinden mezun olmak.

1 Mühendis alımı "Ankara" için olacak. Elektronik Mühendisliği, Mikroelektronik Mühendisliği Lisans programlarının birinden mezun olmak.

1 Mühendis alımı "Ankara" için olacak. Endüstri Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği Programları, Endüstri Sistemleri Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, Sanayi Mühendisliği, Sistem Mühendisliği, Üretim Sistemleri Mühendisliği, Üretim Sistemleri Mühendisliği Programları Lisans programlarının birinden mezun olmak.

1 Mühendis alımı "Ankara" için olacak. İnşaat Mühendisliği lisans programından mezun olmak.

1 Mühendis alımı "Ankara" için olacak. Gıda Mühendisliği, Gıda İşleme ve Mühendisliği lisans programından mezun olmak.

Jandarma memur personel alımı başvuruları

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından sözleşmeli ve kadrolu memur alımı başvuruları 24 Aralık 2023 tarihine kadar olacak. Adaylar başvurularını Jandarma JSGA internet adresinden online olarak e-Devlet şifreleri ile yapabileceklerdir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.