Kadrolu Banka Personeli Memur Alımı Yapılıyor! İş Bankası Başvuru Ekranı

Kadrolu Banka Personeli Memur Alımı Yapılıyor! İş Bankası Başvuru Ekranı

Türkiye İş Bankası için güncel memur alımı başvuruları alınıyor. Online olarak ve KPSS şartsız olmak üzere kimler banka personeli alımına başvurabilir? İşte gerekli tüm detayların yer aldığı haberimiz.

Türkiye İş Bankasına KADROLU BANKA PERSONELİ memur alımı yapılacak. Online olarak İş Bankası personel alımı başvuru süreci, şartları ve tüm detayları bu haberimizde bulabilirsiniz. İstanbul “Arnavutköy, Bakırköy, Başakşehir, Beşiktaş, Beyoğlu, Eyüpsultan, Fatih, Kadıköy, Kağıthane, Sarıyer, Şişli ve Üsküdar” ilçelerindeki şubeler için memur alımı tüm detayları şu şekildedir:

Banka personeli alımı başvuru genel şartları

Başvuru için T.C. vatandaşı olmak, 30 yaşını doldurmamış olmak, askerlikle ilgili olarak tamamlamış muaf ya da 24 Haziran’a kadar tecilli olmak, kamu haklarından yoksun bulunmamak, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezası almamış olmak, daha önceden memur, operasyon elemanı, operasyon destek elemanı ve çağrı merkezi gibi sınavların herhangi birinden elenmemiş olmak şartları var.

Memur alımı mezuniyet şartları nelerdir?

İş Bankası memur alımına başvuru için hemen aşağıdaki bu resimde yer alan üniversite bölümlerinden 15 Mayıs 2023 tarihine kadar mezun olabilecek durumda olmaları gerekiyor.

İş Bankası personel alımı başvuru süreci

Türkiye İş Bankası kadrolu memur alımlarına başvurular 15 Mayıs 2023 tarihinde sona erecektir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.