Kadrolu KPSS 60 VHKİ Personel Alımı Başvuruları Alınacak (GİH 9. Derece)

Kadrolu KPSS 60 VHKİ Personel Alımı Başvuruları Alınacak (GİH 9. Derece)

Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni VHKİ personel alımı başvuruları kapsamında yeni süreç başladı. Adaylar başvurularını hemen bu yazımızdaki hususlar çerçevesinde yapabilir.

Gölova Belediyesi kadrolu yeni memur alımı yapılacak. Genel İdari Hizmetler “GİH” sınıfı 9. Derece kadrolu VHKİ personel alımı başvuru tüm hususlarını hemen bu yazımızda bulabilirsiniz. İşte kamuya yeni memur alımı başvuruları kapsamında KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladığımız yazımız.

"Sivas ili Gölova Belediye Başkanlığının 14.06.2023 tarihli ve 647 sayılı yazısına istinaden memur alım ilanı iptal edilmiştir."

Gölova Belediyesi personel alımı başvuru genel şartları

Başvuru için adayların 657 DMK’daki şartlara haiz olması, T.C. vatandaşı olması, kamu haklarından mahrum bulunmaması, askerlikle ilişiği olmaması, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmaması gerekiyor.

VHKİ memur alımı mezuniyetleri nelerdir?

VHKİ personel alımı için Kamu Yönetimi, İşletme veya İktisat lisans mezun olmak, MEB onaylı Bilgisayar İşletmeni sertifikasına sahip olmak ya da adayın mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğünü belgelemek, en az “B” ehliyeti olmak, KPSS’den en az 60 puan almak gerekiyor.

Kamu personel alımı başvur süreci

Gölova Belediyesi VHKİ alımı için başvurular 13 -16 Haziran 2023 tarihlerinde olacak. Başvurular şahsen, posta ile ya da çevrimiçi olacak “e-posta” ile de yapılabilecektir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.