Kadrolu Sözleşmeli 3 Kuruma Memur Alımı! 198 Kadro-Kontenjanlar

Kadrolu Sözleşmeli 3 Kuruma Memur Alımı! 198 Kadro-Kontenjanlar

Kamu kurumlarına kadrolu ve sözleşmeli olmak üzere 198 memur personel alımı yapılıyor. Kamu personeli alımı başvurularında ilgili kurumları, süreci ve tüm şartları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

18 Mart Üniversitesi 189 memur alımı, Atabağı Belediyesi 1 memur alımı, Karabağlar Belediyesi 8 memur alımı olmak üzere memur personel alımı başvuruları alınıyor. KAMU PERSONELİ ALIMI olarak tüm süreci ve şartları hemen bu haberimizde hazırladık. İşte detaylar.

Atabağı Belediyesi memur alımı

Atabağı Belediye bünyesinde kadrolu devlet memuru alımı yapılacak. KPSS'den en az 65 puan şartı var. Tekniker kadrosu için olacak atamalarda adaylar iş ve işlemleri 22-26 Temmuz 2024 tarihlerinde yapabileceklerdir.

Karabağlar Belediyesi memur alımı

Karabağlar Belediyesi kadrolu 8 zabıta alımı yapacak. GİH sınıfı 9. derece kadrolar için yapılacak atamalarda KPSS'den en az 65 puan şartı var. Başvurular 22-26 Temmuz 2024 tarihine kadar olacak.

18 Mart Üniversitesi memur alımı

Lise, MYO, Lisans mezunu 189 kamu personeli alımı yapılıyor. Mülakatsız atama olacak. 2022 KPSS'den taban puan şartı aranmıyor. Kamu hastane personeli alımlarında başvurular 29 Haziran'a kadar olacak.

Tüm kadro detaylarına KAMU PERSONELİ ALIMI internet sitemizden hemen erişim sağlayabilir ve tüm şartlar, sürece, başvurulara erişim sağlayabilirsiniz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.