Kadrolu Zabıta Memuru Alımı Başvuruları Alınacak? Kimler Zabıta Olabilir

Kadrolu Zabıta Memuru Alımı Başvuruları Alınacak? Kimler Zabıta Olabilir

Kamu kurumu bünyesinde Haziran ayı kadrolu zabıta memuru alımı başvuruları alınacak. Kimler zabıta alımına başvurabilir? Zabıta olmak için güncel şartlar bu haberimizde yer alıyor.

Genel İdari Hizmetler GİH sınıfı 9 ve 10. derece kadrolara güncel zabıta memuru alımı başvuruları alınıyor. Pendik Belediyesi personel alımı başvuru şartlarını bu haberimizde bulabilirsiniz. İşte zabıta olmak için güncel şartlar ve gerekli tüm detayların yer aldığı haberimiz.

Zabıta olmak için genel-özel şartlar nelerdir?

Adayların zabıta memuru olabilmesi için 657 DMK’daki genel şartları taşıması, T.C. vatandaşı olması, kamu haklarından mahrum bulunmaması, askerlikle ilişiği olmaması, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek beden ve akıl hastalığı bulunmaması, daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmaması gerekiyor.

Özel şartlar itibarıyla da erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olması, 30 yaşını doldurmamış olması, en az “B” sınıfı ehliyeti olması ve KPSS’den en az 70 ve üzeri puan alması gerekiyor.

Belediye zabıta memuru alımı mezuniyet şartları nelerdir?

10 Zabıta Memuru alımı GİH sınıfı 10. derece, 20 Zabıta Memuru alımı GİH sınıfı 9. derece kadrolar için olacak.

10 kadro için Yerel Yönetimler, Mahalli İdareler, Mahalli İdareler (Zabıta) Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İletişim ve Halkla İlişkiler, Adalet Meslek Eğitimi, Adalet veya Adalet Meslek Yüksek Okulu önlisans,

20 kadro için de İktisat, İşletme, Maliye, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Ekonometri, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Uluslararası Ticaret ve Finansman, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi, Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik, Yönetim Bilişim Sistemleri, Yerel Yönetimler, Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Reklamcılık ve Halkla İlişkiler lisans mezuniyeti şartları var.

Pendik Belediyesi kamu personel alımı mezuniyet şartları

Pendik Belediyesi zabıta memuru alımları için başvurular sadece şahsen olacak. Adaylar Haziran ayında başvurularını yapabilecekler. Başvuru iş ve işlemleri 5-9 Haziran’da “Esenler Mahallesi Bora Sokak No:5 Pendik/İstanbul Pendik Belediyesi Merkez Binası 1. Kat İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü” adresine yapılacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.