Kamu Bankası Şubelerine Güncel Personel Alımı Başvuruları Açıklandı

Kamu Bankası Şubelerine Güncel Personel Alımı Başvuruları Açıklandı

Kamu Bankası tarafından şubelere güncel personel alımı başvuruları alınacak. Kimler Türkiye Emlak Katılım Bankasına personel alımı için başvurabilir? İşte tüm şartlar.

Türkiye Emlak Katılım Bankası A.Ş. tarafından şubeler için yeni ve güncel personel alımı başvuruları alınacak. Genel Bankacılık Meslek Elemanı kadroları için olacak personel alımı Genel müdürlüğk ile İstanbul Şubeleri için gerçekleştiriliyor.

Hangi bölüm mezunları banka personeli olabilir?

Adayların Türkiye Emlak Katılım Bankası A.Ş. bünyesinde personel alımına başvuru için en az önlisans mezunu olması yeterlidir.

Personel alımında genel şartlar nelerdir?

MS Office bilgisayar programlarını aktif şekilde kullanabilen, Yazılı ve sözlü iletişim becerisine sahip, Türkiye İş Kurumuna Kayıtlı ve yasa gereği engelli kapsamında değerlendirilebilecek, Tercihen 20-40 yaş arası, Aktif iş ortamına ve tempoya uyum sağlayabilecek, Engellilik derecesi %40 ve üzeri olan, İlgili pozisyon için minimum 2 yıl tecrübeli.

Türkiye Emlak Katılım Bankası personeli alımı başvuru süreci

Türkiye Emlak Katılım Bankası bünyesinde personel alımı başvuruları Şubat ayı itibarıyla başladı. Adaylar başvurularını 6 Mart 2024 tarihine kadar yapabileceklerdir. Başvurular online olarak ilgili banka kılavuzundan yapılabilir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.