Kamu Bankasına Kadrolu Personel Alımı Başvuruları Başladı

Kamu Bankasına Kadrolu Personel Alımı Başvuruları Başladı

Kamu Bankasına yeni personel alımı başladı. Daimi süreli personel alımı yapılacağı duyuruldu. Daimi kadro işçi alımı başvuru aşamaları yazımızda sizler için hazırladık.

Kamu Bankası bünyesinde daimi süreli istihdam edilmek üzere banka personeli alımı yapılacaktır. Türkiye Emlak Katılım Bankası en az % 40 engelli raporuna sahip kadrolu personel alımı genel bankacılık meslek personeli görevlendirecektir. İşte gerekli tüm şartlar ve detaylar.

Banka Personel Alımı Başvuru Nitelikleri Neler?

Aday olmak isteyen ilgili kişilerde aranan başvuru koşulları: en az 20 en fazla 40 yaş aralığında olmak, en az Önlisans mezunu olmak, bankacılıkta en az 2 yıl iş tecrübesi olmak, bilgisayarı ve Office hızlı kullanabilen, İŞKUR engelli iş arayan kapsamında olmak, aktif iş ortamında uyum sağlayabilecek olmak gerekiyor.

Emlak Katılım Bankası Engelli Personel Alımı İş Başvuru Belgeleri

Aday olmak isteyen kişiler İş başvurularını Engel durumu gösterir sağlık raporu, Özgeçmiş ve engelli durumlarını gösterir belge ile birlikte iş için başvuru kılavuzunda bildirilen internet adresine başvuruda bulunabileceklerdir.

Kadrolu Personel Alımı Başvurusu Nasıl Yapılacak?

Türkiye Emlak Katılım Bankası bünyesinde başvuru koşullarına haiz olan adaylar iş başvurularını iş başvuru kılavuzundaki internet adresine başvuru belgeleri ile birlikte 8 Aralık 2023 tarihine kadar başvuru yapabileceklerdir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.