Kamu Hastanesine 29 Farklı Branşta 278 Memur Alımı! En Az Lise Başvuru

Kamu Hastanesine 29 Farklı Branşta 278 Memur Alımı! En Az Lise Başvuru

Kamuya hastane personeli alımı başvuruları kapsamında 29 farklı branşta olmak üzere 278 kadro için başvurular tamamlanıyor. Kamu hastanesi personel alımı tüm detayları şu şekildedir.

Kamu Hastanesine güncel memur alımı başvuruları kapsamında 278 kadro için başvurular tamamlanıyor. En az lise olmak üzere 29 farklı branşta kamu memur alımı tüm detayları, süreci ve şartları hemen bu haberimizde bulabilirsiniz. İşte İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa hastane personeli alımı tüm detayları.

Kamu personel alımı başvuru şartları

Adaylardan ikamet şartı aranmıyor. 657 DMK’daki şartları taşımak gerekiyor. Bu kapsamda T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak ile herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik ya da yaşlılık aylığı almıyor olmak şartları var.

Hastane personeli alımı başvuru ünvanları ve nitelikleri

Biyolog, Fizyoterapist, Sağlık Fizikçisi, Diğer Sağlık Personeli (Dil ve Konuşma Terapisti), Psikolog, Hemşire, Tekniker (İnşaat Teknikeri), Tekniker (Makine Teknikeri), Teknisyen (İnşaat Teknisyeni), Teknisyen (Makine Teknisyeni), Teknisyen (Elektrik Teknisyeni), Teknisyen (Sıhhi Tesisat Teknisyeni), Teknisyen (Bilgi İşlem Destek Personeli), Teknisyen (İnşaat Teknisyeni), Tekniker (Biyomedikal Teknikeri), Sağlık Teknikeri (Tıbbi Sekreter), Sağlık Teknikeri (Laboratuvar Teknikeri), Sağlık Teknikeri (Anestezi Teknikeri), Sağlık Teknikeri (Nükleer Tıp Teknikeri), Sağlık Teknikeri (Elektronörofizyoloji Teknikeri), Sağlık Teknikeri (Patoloji Teknikeri), Sağlık Teknikeri (Diş Protez Teknikeri), Sağlık Teknikeri (Ağız ve Diş Sağlığı Teknikeri), Mühendis (İnşaat Mühendisi), Destek Personeli (Temizlik), Destek Personeli (Hasta Bakımı ve Temizliği), Destek Personeli (Şoför), Büro Personeli, Mimar alımı yapılacak.

48 Destek Personeli (Hasta Bakımı ve Temizliği) alımında lise mezunu olmak, KPSS girmiş ve 35 yaş şartı var.

35 Destek Personeli (Temizlik) alımında lise mezunu olmak, KPSS girmiş olmak, 35 yaş şartı var.

32 Hemşire alımında Hemşirelik Bölümü Lisans mezunu olmak 2022 KPSS P3 puan türünden 70 ve üzeri puan almış olmak. Son başvuru tarihi itibarıyla 30 yaş şartı var.

1 Psikolog alımında Psikoloji lisans mezunu olmak 2022 KPSS P3 puan türünden 70 ve üzeri puan almış olmak. Son başvuru tarihi itibarıyla 30 yaş şartı var.

2 Diğer Sağlık Personeli (Dil ve Konuşma Terapisti) alımında Dil ve Konuşma Terapisi lisans, KPSS 70, 30 yaş şartı var.

2 Sağlık Fizikçisi Fizik, Fizik Mühendisliği veya Nükleer Enerji Mühendisliği Bölümü lisans, Radyoterapi Fiziği, Diagnostik Radyoloji Fiziği veya Nükleer Tıp Fiziği Dallarının birinde yüksek lisans, KPSS 70, 30 yaş şartı var.

2 Fizyoterapist alımında Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon veya Fizyoterapi ve Rehabilitasyon lisans, KPSS 70, 30 yaş şartı var.

2 Biyolog alımında Tıbbi Biyolojik Bilimler, Biyoloji, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Biyoteknoloji ve Moleküler Biyoloji lisans, KPSS 70, 30 yaş şartı var.

4 Büro Personeli alımında Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı, İnsan Kaynakları, Personel Yönetimi, İnsan Kaynakları Yönetimi, Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İletişim ve Halkla İlişkiler önlisans, KPSS 70, 30 yaş şartı var.

3 Büro Personeli alımında Maliye-Muhasebe, Dış Ticaret, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Bilgisayar Destekli Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, İşletme Muhasebe, Muhasebe, Muhasebe ve Finans, Muhasebe ve Finansman, Muhasebe Finansman, önlisans, KPSS 70, 30 yaş şartı var.

3 Teknisyen (Elektrik Teknisyeni) alımında Meslek Liselerinin Elektrik, Elektrik-Elektronik Teknolojisi, Elektrik Tesisatları ve Pano Montörlüğü, Elektronik bölümlerinden/alanlarından birinden mezun, KPSS 60, 35 yaş şartı var.

1 Teknisyen (Makine Teknisyeni) alımında Meslek Liselerinin Makine Teknolojisi, Makine bölümlerinden/alanlarından birinden mezun, KPSS 60, 35 yaş şartı var.

3 Teknisyen (Sıhhi Tesisat Teknisyeni) alımında Meslek Liselerinin Sıhhi Tesisat, Yapı Tesisat Sistemleri bölümlerinden/alanlarından birinden mezun, KPSS 60, 35 yaş şartı var.

3 Teknisyen (İnşaat Teknisyeni) alımında Meslek Liselerinin İnşaat Teknolojisi, İnşaat bölümlerinden/alanlarından birinden mezun, KPSS 60, 35 yaş şartı var.

1 Tekniker (Biyomedikal Teknikeri) alımında Biyomedikal Cihaz Teknolojisi önlisans, KPSS 70, 30 yaş şartı var.

10 Sağlık Teknikeri (Tıbbi Sekreter) alımında Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik önlisans, KPSS 60, 30 yaş şartı var.

17 Sağlık Teknikeri (Laboratuvar Teknikeri) alımında Tıbbi Laboratuvar Teknikleri önlisans, KPSS 70, yaş şartı var.

6 Sağlık Teknikeri (Anestezi Teknikeri) alımında Anestezi, Anestezi Teknikerliği önlisans, KPSS 70, 30 yaş şartı var.

4 Sağlık Teknikeri (Nükleer Tıp Teknikeri) alımında Nükleer Tıp Teknikleri önlisans, KPSS 70, 30 yaş şartı var.

4 Sağlık Teknikeri (Elektronörofizyoloji Teknikeri) Elektronörofizyoloji önlisans, KPSS 70, 30 yaş şartı var.

4 Sağlık Teknikeri (Patoloji Teknikeri) alımında Patoloji Laboratuvar, Patoloji Laboratuvarı Teknikleri önlisans, KPSS 70, 30 yaş şartı var.

3 Sağlık Teknikeri (Diş Protez Teknikeri) alımında Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokullarının Diş Protez, Diş Protez Teknikerliği, Diş Protez Teknolojisi, önlisans, KPSS 70, 30 yaş şartı var.

4 Sağlık Teknikeri (Ağız ve Diş Sağlığı Teknikeri) alımında Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokullarının Ağız ve Diş Sağlığı Teknikerliği önlisans, KPSS 70, 30 yaş şartı var.

2 Teknisyen (Bilgi İşlem Destek Personeli) alımında Meslek ve Teknik Anadolu Liselerinin Bilişim Teknolojileri Alanı, Yazılım Geliştirme Dalı ile Web Programcılığı ve Bilgisayar Programcılığı, KPSS 60, 30 yaş şartı var.

1 Teknisyen (Bilgi İşlem Destek Personeli) alımında Meslek Lisesinin Elektrik-Elektronik Teknolojisi Haberleşme Sistemleri Alanından mezun olmak, KPSS 60, 30 yaş şartı var.

1 Teknisyen (Makine Teknisyeni) alımında Meslek Liselerinin Makine Teknolojisi, Makine bölümlerinden/alanlarından birinden mezun olmak, KPSS 60, 35 yaş şartı var.

1 Destek Personeli (Şoför) alımında lise mezunu olmak, KPSS’ye girmiş olmak (C) veya (D) veya (E) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Psikoteknik belgesine sahip olmak, 35 yaş şartı var.

4 Destek Personeli (Temizlik) alımında lise, KPSS’ye girmiş olmak, 35 yaş şartı var.

1 Sağlık Teknikeri (Diş Protez Teknikeri) alımında Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokullarının Diş Protez, Diş Protez Teknikerliği, Diş Protez Teknolojisi, önlisans, KPSS 70, 30 yaş şartı var.

1 Destek Personeli (Hasta Bakımı ve Temizliği) alımında liselerin hasta ve yaşlı hizmetleri alanlarının (Engelli Bakımı, Hasta Bakımı, Yaşlı Bakımı) birinden mezun olmak, KPSS’ye girmiş olmak, 35 yaş şartı var.

1 Destek Personeli (Hasta Bakımı ve Temizliği) alımında liselerin hasta ve yaşlı hizmetleri alanlarının (Engelli Bakımı, Hasta Bakımı, Yaşlı Bakımı) birinden mezun olmak, KPSS’ye girmiş olmak,35 yaş şartı var.

1 Hemşire alımında Hemşirelik Bölümü Lisans, KPSS 70, 30 yaş şartı var.

1 Sağlık Teknikeri (Laboratuvar Teknikeri) alımında Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Önlisans, KPSS 70, 30 yaş şartı var.

1 Sağlık Teknikeri (Laboratuvar Teknikeri) alımında Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Önlisans, KPSS 70, 30 yaş şartı var.

1 Tekniker (Makine Teknikeri) alımında Makine önlisans, KPSS 60, 35 yaş şartı var.

1 Hemşire alımında Hemşirelik Bölümü Lisans, KPSS 70, 30 yaş şartı var.

1 Mühendis (İnşaat Mühendisi) alımında İnşaat Mühendisliği Lisans, en az 60 ve üzeri puan almış olmak, en az B ehliyeti olmak gerekiyor. 30 yaş şartı var.

2 Mühendis (İnşaat Mühendisi) alımında İnşaat Mühendisliği Lisans, KPSS 60, En az B ehliyeti olmak gerekiyor. 30 yaş şartı var.

1 Mühendis (Makine Mühendisi) alımında Makine Mühendisliği Lisans, KPSS 60, En az B ehliyeti olmak gerekiyor. 30 yaş şartı var.

1 Mimar alımında Mimarlık Lisans, KPSS 70, 30 yaş şartı var. En az B ehliyeti olmak gerekiyor.

2 Mimar alımında Mimarlık Lisans mezunu olmak, KPSS 70, 30 yaş şartı var.

2 Tekniker (İnşaat Teknikeri) alımında İnşaat, İnşaat Teknikerliği, İnşaat Teknolojisi önlisans, KPSS 60, 30 yaş şartı var. En az B ehliyeti olmak gerekiyor.

1 Tekniker (Makine Teknikeri) alımında Makine önlisans, KPSS en az 60 ve üzeri puan almış olmak, 30 yaş şartı var. En az B ehliyeti olmak gerekiyor.

2 Teknisyen (İnşaat Teknisyeni) alımında Meslek ve Teknik Anadolu Liselerinin İnşaat bölümlerinden mezun olmak. KPSS en az 60 ve üzeri puan almış olmak, 30 yaş şartı var. En az B ehliyeti olmak gerekiyor.

1 Teknisyen (Makine Teknisyeni) alımında Meslek liselerinin Makine Teknolojileri, Makine bölümlerinden/alanlarından mezun olmak, KPSS en az 60 ve üzeri puan almış olmak, 30 yaşını doldurmamış olmak, En az B ehliyeti olmak gerekiyor.

14 Büro Personeli alımında Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı, İnsan Kaynakları, Personel Yönetimi, İnsan Kaynakları Yönetimi, Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İletişim ve Halkla İlişkiler önlisans, KPSS 70 ve üzeri puan almış olmak, 30 yaş şartı var.

15 Büro Personeli Rektörlük tarafından uygun görülen birimde görev yapacaktır. Maliye-Muhasebe, Dış Ticaret, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Bilgisayar Destekli Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, İşletme Muhasebe, Muhasebe, Muhasebe ve Finans, Muhasebe ve Finansman, Muhasebe Finansman, önlisans, KPSS 70, 30 yaş şartı var.

1 Büro Personeli alımında Mütercim-Tercümanlık (İngilizce), Çeviribilim (İngilizce), İngiliz Dili, İngiliz Dili ve Karşılaştırmalı Edebiyat, İngiliz Dili ve Edebiyatı, İngiliz Dili ve Kültürü lisans programlarının birinden mezun olmak veya İnsan Kaynakları Yönetimi veya İnsan Kaynakları, Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Reklamcılık ve Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Turizm İşletmeciliği, İşletme, Yönetim ve Organizasyon, Yönetim Bilimleri, Yönetim Bilimleri ve Liderlik, İktisat, İş İdaresi ve İktisat, Turizm ve Otelcilik, Turizm ve Otel İşletmeciliği, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik, Turizm İşletmecilik ve Otelcilik, Turizm ve Otel Yöneticiliği, Konaklama ve Turizm İşletmeciliği, Otel Yöneticiliği, Otel İşletmeciliği, Konaklama İşletmeciliği, Seyahat İşletmeciliği, Turizm, Turizmde Büro Yönetimi, Turizm ve Hizmetler lisans, KPSS 70, 30 yaş şartı var.

20 Destek Personeli (Temizlik) alımında lise mezunu olmak, KPSS girmiş olmak, 35 yaş şartı var.

1 Destek Personeli (Şoför) alımında lise mezunu olmak, KPSS girmiş olmak, B ehliyeti olmak, 45 yaş şartı var.

1 Destek Personeli (Şoför) alımında lise mezunu olmak, KPSS girmiş olmak, 35 yaş şartı var.

2 Teknisyen (Elektrik Teknisyeni) alımında Meslek Liselerinin Elektrik, Elektrik-Elektronik Teknolojisi, Elektrik Tesisatları ve Pano Montörlüğü, Elektronik bölümlerinden/alanlarından birinden mezun olmak, KPSS 60, 35 yaşını doldurmayan adaylar başvurabilir.

İstanbul Üniversitesi memur alımı başvuru süreci

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa için memur alımlarına başvurular online olarak yapılabilecek. Adaylar 11 Aralık 2023’e kadar başvurularını yapabileceklerdir. Devlet Hastanesi personeli alımları kapsamında 278 kadro için adaylar ikamet şartsız başvuru yapabilir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum