Kamu Hastanesine Lise MYO Lisans 168 Memur Alımı! 20 Farklı Unvan

Kamu Hastanesine Lise MYO Lisans 168 Memur Alımı! 20 Farklı Unvan

Kamu hastanesi tarafından 20 ünvanda memur alımı başvuruları tamamlanıyor. 168 memur atamasında lise, önlisans ve lisans kadrolar var. İşte sürece dair tüm detaylar.

Sivas ili kamu personeli alımı başvuruları kapsamında “Cumhuriyet Üniversitesi” namına yeni hastane personeli alımı başvuruları tamamlanıyor. “168 büro personeli, destek personeli (itfaiyeci), destek personeli (sıhhi tesisatçı), destek personeli (mobilya döşemecisi), destek personeli (asansörcü), destek personeli (çatı ustası), destek personeli (seramik karo kaplamacısı), destek personeli (boyacı), destek personeli (garson), destek personeli (temizlikçi), diğer sağlık personeli, diyetisyen, eczacı, hemşire, sağlık fizikçisi, sağlık teknikeri, programcı, tekniker, teknisyen, koruma ve güvenlik görevlisi” alımına dair tüm detaylar.

Kamu memur alımı başvuru genel şartları

Başvuru için adayların 657 DMK’daki şartları taşıması, T.C. vatandaşı olması, askerlikle ilişiği olmaması gerekiyor. Öte yandan 2022 KPSS puanının olması ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı ile engeli bulunmaması ve nöbet usulü çalışmaya engel bir durumunun bulunmaması şartı da yer alıyor.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi memur başvuru nitelikleri nelerdir?

10 Büro Personeli alımı için İşletme, İktisat, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Maliye, Yönetim Bilişim Sistemleri, İnsan Kaynakları Yönetimi veya İnsan Kaynakları, Halkla İlişkiler veya Halkla İlişkiler ve Tanıtım lisans. KPSS en az 60.

2 Büro Personeli alımı için Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı veya Maliye önlisans. KPSS en az 60.

1 Büro Personeli alımı için Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı veya Maliye önlisans. KPSS en az 60.

2 Büro Personeli alımı için Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı veya Maliye önlisans. KPSS en az 60.

1 Büro Personeli alımı için Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı veya Maliye önlisans. KPSS en az 60.

1 Büro Personeli alımı için Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı veya Maliye önlisans. KPSS en az 60.

1 Büro Personeli alımı için Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı veya Maliye önlisans. KPSS en az 60.

2 Büro Personeli alımı için Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı veya Maliye önlisans. KPSS en az 60.

1 Destek Personeli (İtfaiyeci) alımı için Liselerin herhangi bir alanından mezun olmak. Temizlik görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak. MEB’den onaylı İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği sertifikasına sahip olmak, 7/24 saat esasına göre çalışmasına engel bulunmamak. Erkek olmak.

1 Destek Personeli (Sıhhi Tesisatçı) alımı için Liselerin herhangi bir alanından mezun olmak. Temizlik görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak, MEB’den onaylı Sıhhi Tesisatçılık sertifikasına sahip olmak, 7/24 saat esasına göre çalışmasına engel bulunmamak, Erkek olmak.

2 Destek Personeli (Mobilya Döşemecisi) alımı için Liselerin herhangi bir alanından mezun olmak, Temizlik görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak, MEB’den onaylı Mobilya Döşeme İmalat sertifikasına sahip olmak, 7/24 saat esasına göre çalışmasına engel bulunmamak, Erkek olmak.

3 Destek Personeli (Asansörcü) alımı için Liselerin herhangi bir alanından mezun olmak. Temizlik görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak, MEB’den onaylı Asansör Sistemleri sertifikasına sahip olmak, 7/24 saat esasına göre çalışmasına engel bulunmamak. Erkek olmak.

1 Destek Personeli (Çatı Ustası) alımı için Liselerin herhangi bir alanından mezun olmak. Temizlik görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak, MEB’den onaylı Çatı Sistemleri sertifikasına sahip olmak, 7/24 saat esasına göre çalışmasına engel bulunmamak. Erkek olmak.

1 Destek Personeli (Seramik Karo Kaplamacısı) alımı için Liselerin herhangi bir alanından mezun olmak. Temizlik görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak, MEB’den onaylı Seramik Karo Kaplamacısı sertifikasına sahip olmak, 7/24 saat esasına göre çalışmasına engel bulunmamak. Erkek olmak.

1 Destek Personeli (Boyacı) alımı için Liselerin herhangi bir alanından mezun olmak. Temizlik görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak, MEB’den onaylı Boyacı sertifikasına sahip olmak, 7/24 saat esasına göre çalışmasına engel bulunmamak. Erkek olmak.

42 Destek Personeli (Temizlikçi) alımı için Liselerin herhangi bir alanından mezun olmak, Temizlik görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak, 7/24 saat esasına göre çalışmasına engel bulunmamak. 35 yaşını doldurmamış olmak. Erkek olmak.

15 Destek Personeli (Temizlikçi) alımı için Liselerin herhangi bir alanından mezun olmak, Temizlik görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak, 7/24 saat esasına göre çalışmasına engel bulunmamak. 35 yaşını doldurmamış olmak. Kadın olmak

1 Destek Personeli (Garson) alımı için Liselerin herhangi bir alanından mezun olmak, Temizlik görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak, Hijyen ve sanitasyon eğitimi ile Gıda güvenliği yönetim sistemi sertifikalan bulunmak, 7/24 saat esasına göre çalışmasına engel bulunmamak. Kadın olmak.

1 Destek Personeli (Temizlikçi) alımı için Liselerin herhangi bir alanından mezun olmak, Temizlik görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak, 7/24 saat esasına göre çalışmasına engel bulunmamak. 35 yaşını doldurmamış olmak. Kadın olmak.

1 Destek Personeli (Temizlikçi) alımı için Liselerin herhangi bir alanından mezun olmak. Temizlik görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak. 7/24 saat esasına göre çalışmasına engel bulunmamak. 35 yaşını doldurmamış olmak. Kadın olmak.

1 Destek Personeli (Temizlikçi) alımı için Liselerin herhangi bir alanından mezun olmak. Temizlik görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak. 7/24 saat esasına göre çalışmasına engel bulunmamak. 35 yaşını doldurmamış olmak. Erkek olmak.

1 Diğer Sağlık Personeli alımı için Liselerin Acil Tıp Teknisyenliği veya İlk yardım ve Acil Bakım Teknisyenliği alanından mezunu olmak.

2 Diyetisyen alımı için Beslenme ve Diyetetik lisans programından mezun olmak. Yemek Üretim İşletmelerinde çalışmış olmak.

2 Eczacı alımı için Eczacılık lisans programından mezun olmak. KPSS puan şartı aranmamaktadır. Aday sayısının pozisyon sayısından fazla olması durumunda bu pozisyon için sözlü sınav yapılacaktır.

10 Hemşire alımı için Hemşirelik Bölümü lisans mezunu olmak. 35 yaşını doldurmamış olmak.

1 Sağlık Fizikçisi alımı için Fizik, Fizik Mühendisliği veya Nükleer Enerji Mühendisliği lisans bölümü mezunu olup, Radyoterapi Fiziği, Diagnostik Radyoloji Fiziği veya Nükleer Tıp Fiziği alanlarından birinden yüksek lisans mezunu olmak.

1 Sağlık Teknikeri alımı için Laborant ve Veteriner Sağlık önlisans programından mezun olmak.

1 Sağlık Teknikeri alımı için Diş Protez Teknolojisi önlisans programından mezun olmak.

5 Sağlık Teknikeri alımı için Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik önlisans programından mezunu olmak. Hasta ilişkileri ve stres yönetimi ile F Klavye sertifikaları bulunmak, Erkek olmak.

5 Sağlık Teknikeri alımı için Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik önlisans programından mezunu olmak. Hasta ilişkileri ve stres yönetimi ile F Klavye sertifikaları bulunmak, Kadın olmak.

2 Sağlık Teknikeri alımı için Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterlik veya Sağlık Kurumlan İşletmeciliği önlisans.

2 Sağlık Teknikeri alımı için Ağız ve Diş Sağlığı önlisans programından mezun olmak.

4 Sağlık Teknikeri alımı için Anestezi veya Anestezi Teknikerliği önlisans programından mezun olmak.

1 Sağlık Teknikeri alımı için Optisyenlik veya Optometri önlisans programların birinden mezun olmak.

2 Sağlık Teknikeri alımı için Laboratuvar, Sağlık Laboratuvarı, Tıbbi Laboratuvar önlisans.

1 Sağlık Teknikeri alımı için Radyoloji, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri önlisans programların birinden mezun olmak. ESWL ve İleri MR Uygulamaları Eğitimi sertifikalarına sahip olmak.

1 Sağlık Teknikeri alımı için Eczane Teknikerliği, Eczane Hizmetleri önlisans.

2 Programcı alımı için Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği lisans.

1 Tekniker alımı için Elektrik, Elektronik/Elektromekanik Teknolojileri önlisans.

1 Tekniker alımı için Biyomedikal Cihaz Teknolojisi önlisans programından mezun olmak.

1 Tekniker alımı için Bilgisayar Programcılığı veya Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama önlisans programlarının birinden mezunu olmak.

1 Tekniker alımı için Kimya Teknolojisi önlisans programından mezunu olmak.

1 Tekniker alımı için Mekatronik veya Mekatronik Teknoloji önlisans.

3 Teknisyen alımı için Liselerin Elektrik Elektronik Teknolojisi Alanı ve Dallarından mezun olmak.

5 Teknisyen alımı için Liselerin Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Alanı ve Dallarından mezun olmak.

5 Teknisyen alımı için Liselerin Makine Teknolojisi Alanı ve Dallarından mezun olmak.

2 Teknisyen alımı için Liselerin Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanı ve Dallarından mezun olmak.

2 Teknisyen alımı için Liselerin Bilişim Teknolojileri Alanı ve Dallarından mezun olmak.

9 Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı için Herhangi bir Önlisans programından mezun olmak. silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak ve belgelendirmek. 170 cm'den kısa boylu olmamak, 35 yaşını doldurmamış olmak. Erkek olmak.

1 Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı için Liselerin herhangi bir alanından mezun olmak. silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak ve belgelendirmek. 165 cm'den kısa boylu olmamak, 35 yaşını doldurmamış olmak. Kadın olmak.

1 Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı için Liselerin herhangi bir alanından mezun olmak. silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak ve belgelendirmek. 170 cm'den kısa boylu olmama,35 yaşını doldurmamış olmak. Erkek olmak.

1 Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı için Liselerin herhangi bir alanından mezun olmak. silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak ve belgelendirmek. 165 cm'den kısa boylu olmamak, 35 yaşını doldurmamış olmak. Kadın olmak.

Kamu hastanesi memur alımı başvuru tarihleri

Sivas ili “Cumhuriyet Üniversitesi” hastane personeli alımları başvuruları 26 Aralık 2023 tarihine kadar sürecek. Adaylar başvurularını gerekli belgelerle birlikte Üniversite Personel Daire Başkanlığına şahsen yapabileceklerdir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum