Kamu Kurumu KPSS’siz Kadrolu Memur Personel Alımı Başvuruları

Kamu Kurumu KPSS’siz Kadrolu Memur Personel Alımı Başvuruları

Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS şartı olmadan adayların başvuru yapabileceği kadrolu memur alımı başvuruları alınıyor. Sürece dair tüm detaylar bu yazımızda.

Kamu Üniversitesi kadrolu iç denetçi alımı yapacak. T.C. Hakkari Üniversitesi bünyesinde güncel memur personel alımı başvuru hususlarını KAMU PEROSNELİ ALIMI olarak bu yazımızda bulabilirsiniz. İşte “Kamu Yönetimi ve Kontrol Kanunu” çerçevesinde iç denetçi personel alımı başvurularına dair tüm detayların yer aldığı haberimiz.

Hakkari Üniversitesi memur alımı şartları

Başvuru için 657 sayılı kanundaki şartları taşımak gerekmektedir. Ayrıca T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği bulunmamak hususlarına da haiz olmak gerekmektedir.

Memur personel alımı başvuru özel şartları

Adayların iç denetçi alımına başvuru yapabilmesi için “Hazine ve Maliye Bakanlığı İç Denetim Koordinasyon Kurulu” tarafından düzenlenen “Kamu İç Denetçi Sertifikasına” sahip olması gerekiyor.

Kamu personeli alımı süreci nasıl olacak?

Hakkari Üniversitesi memur alımı için başvuru iş ve işlemleri 12 Haziran 2023 tarihi dahil olmak üzere yapılabilecektir. Başvurular sadece şahsen olacak. Adaylar “Hakkari Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Merzan Mah. Küçük Sanayi Sitesi Arkası 433. Sok. No:51 Merkez/HAKKARİ” adresine iş ve işlemlerini yapabilirler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.