Kamu Personel Alımında Mezuniyet Şartı Yok! Daimi Kadro İş Başvurusu

Kamu Personel Alımında Mezuniyet Şartı Yok! Daimi Kadro İş Başvurusu

Afyon Belediyesi Bolvadin Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere kadrolu 10 işçi alımı gerçekleştirilecektir. İşte tüm detayları bulabileceğiniz yazımız.

Afyon ili Bolvadin İlçe Belediye Başkanlığında çalıştırılmak üzere 10 Beden işçisi alımı gerçekleştirilecektir. Başvuru yapmak isteyen adaylar başvurularını belirtilen başvuru süresi içerisinde tamamlaması gerekmektedir. İş başvuru süreci haberimizde. Tam zamanlı ve kadrolu 10 beden işçisi alımı başvuru süreçlerine geçiyoruz.

Bolvadin Belediyesi Kadrolu 10 İşçi Alımı Başvuru Nitelikleri

Afyon Bolvadin Belediye Başkanlığı bünyesinde görev verilmek üzere kadrolu 10 beden işçisi alımı için adaylarda aranan nitelikler: Türk vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak ve Afyon ili Bolvadin İlçe sınırlarında ikamet ediyor olmak şartlarını taşıyan adayların başvuruları kabul edilecektir.

Beden İşçisi Alımı Başvuru Belgeleri Nelerdir?

Bolvadin Belediye başkanlığında Beden İşçisi olarak çalışmak isteyen istekli adaylar başvurularını Kimlik fotokopisi İkametgah belgesi ve İş başvuru formu ile birlikte başvuruda bulunabileceklerdir. İş başvuru formu başvuru esnasında adaylara verilecektir.

Bolvadin Belediyesi Kadrolu Beden İşçisi Alımı Başvuru Zamanı ve Yeri

Başvuru şartlarını taşıyan beden işçisi olarak başvuruda bulunmak isteyen adaylar başvurularını başvuru kılavuzunda yer alan başvuru adresine şahsen iş başvuru formu doldurularak gerçekleştirebileceklerdir. Başvuru için son başvuru günü 31 Ağustos 2023 tarihi olarak belirtilmiştir. Adaylar başvurularını son başvuru gününden sonra yapmaları durumunda başvuruları geçersiz sayılacaktır.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.