Kamu Personeli Düz Memur Zabıta Alımı Başlıyor! GİH 9-10-11. Derece

Kamu Personeli Düz Memur Zabıta Alımı Başlıyor! GİH 9-10-11. Derece

Kamu kurumu bünyesinde düz devlet memuru alımı ile zabıta memuru alımı için süreç başlıyor. Genel İdari Hizmetler sınıfı 9, 10 ve 11. derece kadrolar yer alıyor. İşte detaylar.

Kamu kurumu tarafından ilk defa atanmak üzere kadrolu düz memur alımı ile zabıta memuru alımı başvuruları alınacak. Kağıthane Belediye Genel İdari Hizmetler “GİH” sınıfı 9, 10 ve 11. Derece kadrolara atama yapacak. Kadrolu memur alımına dair tüm detaylar ve süreç bu yazımızda.

Memur alımı genel başvuru şartları nelerdir?

Adayların bu ilana başvuru yapabilmesi için Devlet Memurları Kanunundaki şartları taşıması, T.C. vatandaşı olması, kamu haklarından mahrum bulunmaması, askerlikle ilişiği olmaması, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmaması gerekiyor. Ayrıca KPSS'den en az 70 puan şartı da yer alıyor.

Zabıta memuru alımı özel şartları nelerdir?

Zabıta alımları için adayların ayrıca bu özel şartları da taşıması gerekiyor: Erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak, 30 yaşını doldurmamış olmak ve en az B sürücü belgesi gerekiyor.

Kağıthane Belediyesi memur alımı nitelikleri nelerdir?

Memur 6 kadro için GİH sınıfı 10. derece için gerçekleştirilecek. Herhangi bir önlisans mezunu başvurabilir.

Memur 5 kadro için GİH sınıfı 10. derece için gerçekleştirilecek. Yerel Yönetimler, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Sosyal Hizmetler, Bankacılık ve Sigortacılık önlisans mezunu başvurabilir.

Memur 2 kadro için GİH sınıfı 11. derece için gerçekleştirilecek. Çevre Sağlığı, Çevre Koruma ve Kontrol, Çevre Temizliği ve Denetimi, Sağlık Teknikerliği önlisans mezunu başvurabilir.

Memur GİH sınıfı 10. derece kadro için olacak Adalet, Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği önlisans mezunu başvurabilir.

Memur 1 kadro için GİH sınıfı 10. derece kadro için olacak Acil Durum ve Afet Yönetimi önlisans mezunu başvurabilir.

Memur 4 kadro için GİH sınıfı 9. derece için gerçekleştirilecek. Herhangi bir lisans mezunu başvurabilir.

Memur 4 kadro için GİH 9. derece için gerçekleştirilecek. İşletme, İktisat, Kamu Yönetimi, Bilgi ve Belge Yönetimi lisans mezunu başvurabilir.

Memur 2 kadro için GİH 9. derece için gerçekleştirilecek. Muhasebe ve Denetim, Muhasebe ve Finans Yönetimi lisans mezunu başvurabilir.

Zabıta Memuru 10 kadro için GİH 10. derece için gerçekleştirilecek. Herhangi bir önlisans mezunu başvurabilir.

Zabıta Memuru 10 kadro için GİH 9. derece için gerçekleştirilecek. Herhangi bir lisans mezunu başvurabilir.

Kamu memur alımı başvuruları nasıl yapılacak?

Kağıthane Belediyesi memur alımları için başvurular zabıta kadroları için sadece şahsen olacak. Düz memur kadrosu için ise 2-6 Ekim 2023 tarihileri arasında şahsen, posta ile veya e-posta ile de yapılabilecektir. Başvurular şahsen ya da posta ile "Merkez Mah. Lalezar Sok.No:1 Sadabad Hizmet Binası Kağıthane/İSTANBUL adresindeki Kağıthane Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne bağlı İstihdam Hizmet Noktasına" yapılabilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.