Kamu Personeli Lise Önlisans Lisans Memur Alım! İkamet Şartsız Başvuru

Kamu Personeli Lise Önlisans Lisans Memur Alım! İkamet Şartsız Başvuru

Kamu kurumu bünyesinde lise, önlisans ve lisans sözleşmeli 4/B memur alımı başvuruları sona eriyor. Mülakat olmadan atamalar ve tüm detaylar bu haberimizde.

KPSS puan sırasına göre olmak üzere mülakatsız 4/B sözleşmeli memur alımı başvuruları alınıyor. Boğaziçi Üniversitesi memur alımları için adaylar mühendis alımı, programcı alımı, teknisyen alımı, büro personeli alımı ile destek personeli alımı için süreç sona erecek. İşte gerekli tüm detayların yer aldığı haberimiz.

Boğaziçi Üniversitesi memur alımı şartları

657 DMK’daki şartları taşımak, askerlikle ilişiği olmamak, T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almamak ve görevini yapmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı ile engeli olmamak gerekiyor.

Kamu personeli alımı mezuniyet şartları

Lisans kadrolar: Mühendis alımı 1 kadro için Endüstri Mühendisliği lisans, Programcı alımı 1 kadro için lisans, Büro Personeli alımı 1 kadro için herhangi bir lisans, Büro Personeli alımı 1 kadro için herhangi bir lisans, Büro Personeli alımı 1 kadro için İşletme, İktisat ve Kamu Yönetimi, Büro Personeli alımı 1 kadro için Kamu Yönetimi veya Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi,

Önlisans kadrolar: Programcı alımı 1 kadro için Bilgisayar Programcılığı ile ilgili bölümlerinden en az önlisans, Büro Personeli alımı 1 kadro için Herhangi bir önlisans,

Lise kadrolar: Teknisyen alımı 2 kadro için Liselerin en az meslek liseleri veya teknik liselerinin Sıhhi Tesisat, Teknisyen alımı 1 kadro için Liselerin en az meslek liseleri veya teknik liselerin Elektrik veya Elektrik-Elektronik, Teknisyen alımı 1 kadro için Liselerin en az meslek liseleri veya teknik liselerin Metal İşleri (Kaynakçı) veya Motor, Teknisyen alımı1 kadro için Liselerin en az meslek liseleri veya teknik liselerin İnşaat, Teknisyen alımı 1 kadro için Liselerin Elektrik-Elektronik Teknolojisi veya Bilişim Teknolojileri, Destek Personeli alımı 1 kadro için Lise mezunu olmak gerekmektedir.

Lise, önlisans, lisans memur alımı süreci

Boğaziçi Üniversitesi bünyesinde lise, önlisans ve lisans mezunu memur alımları için başvurular sadece şahsen yapılabilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.