Kamuya 50 KPSS Puanıyla İtfaiyeci Alınacak! Lise Mezunu Başlıyor

Kamuya 50 KPSS Puanıyla İtfaiyeci Alınacak! Lise Mezunu Başlıyor

Kamuya KPSS 50 puanla olmak üzere İtfaiye Eri Alımı için başvurular alınacak. Kamu personel alımı başvuruları, süreç ve tüm detaylar bu haberimizde yer alıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni itfaiyeci alımları yapılacak. İtfaiyeci olmak için KPSS’den en az 50 puan almak yeterli olacak. İtfaiye alımlarına dair gerekli başvuru sürecini, şartları ve diğer tüm detayları bu haberimizde KAMU PERSONELİ ALIMI olarak yapabilirsiniz.

Kamu memur alımı başvuru şartları nelerdir?

Adayların 657 sayılı DMK’daki şartları taşıması, askerlikle ilişiğinin bulunmaması, T.C. vatandaşı olmaması, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı ya da bedensel engeli bulunmaması ve TCK’da yer alan suçlardan mahkum olmaması şartları da yer almaktadır.

İtfaiyeci olmak için özel şartlar nelerdir?

İtfaiye Eri alımı için 20 kadro yer alıyor. Adayların lise mezunu olması, KPSS 50 puanı olması ve C sınıfı ehliyeti olması şartları var. Ayrıca erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak, 30 yaşını doldurmamış olmak, sağlık açısından kapalı mekan, dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak şartları var.

Muğla Büyükşehir Belediyesi memur alımı başvuruları nasıl olacak?

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından güncel kamu personeli alımı başvuruları 23 Ağustos’ta başlayacak. Adaylar 25 Ağustos 2023 dahil olmak üzere başvuru yapabilecekler. Başvurulara dair iş ve işlemler “Orhaniye Mahallesi Fuat Ardıç Caddesi No:3 Menteşe/MUĞLA” adresine gerekli belge teslimi ile şahsen yapılabilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.