Kamuya Açıktan 3 Branşta Devlet Memuru Alımı Yapılacak! KPSS 60

Kamuya Açıktan 3 Branşta Devlet Memuru Alımı Yapılacak! KPSS 60

İlk defa atanmak üzere kamuya 3 farklı Branşta olmak üzere devlet memuru Alımı başvuruları alınıyor. KPSS 60 puan devlet memuru alımına başvurular bu yazımızda.

Efeler Belediyesi tarafından ilk defa atanmak üzere kadrolu memur alımı yapılacak. Kadrolu TH sınıfı 5. derece ve 6. derece olmak üzere personel ataması için başvurular alınacak. Açıktan kamu memur alımı başvuruları kapsamında “şehir plancısı, mühendis, ekonomist” alımına dair tüm detaylar bu haberimizde.

Sözleşmeli personel alımı başvuru şartları

Başvuru için adayların 657 sayılı DMK’daki şartları taşımak, T.C. vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, askerlikle ilişiği bulunmamak, disiplinsizlik ya da ahlaki nedenlerle daha önceden kamudan çıkarılmamak gerekiyor. Ayrıca tün ünvanlarda en az B sınıfı ehliyeti olmak gerekmektedir.

Efeler Belediyesi memur alımı başvuru nitelikleri

Şehir Plancısı alımı 1 kadro TH sınıfı 5. derece kadroya yapılacak. Şehir ve Bölge Planlama Lisans Programından mezun olmak gerekiyor.

Mühendis alımı 1 kadro TH sınıfı 5. derece kadroya yapılacak. Gıda Mühendisliği bölümünden mezun olmak, en az (B) sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak gerekiyor.

Mühendis alımı 1 kadro TH sınıfı 5. derece kadroya yapılacak. Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olmak, en az (B) sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak gerekiyor.

Ekonomist alımı 1 kadro TH sınıfı 6. derece kadroya yapılacak. İktisat, Ekonomi maliye bölümünden mezun olmak, en az (B) sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak gerekiyor.

Kamu memur alımı başvuru süreci nasıl işler?

Efeler Belediyesi açıktan kamu memur alımı başvuruları 20 Kasım ile 22 Kasım 2023 tarihleri arasında olacak. Adaylar e-posta ile başvuru yapabilecek. Ayrıca posta ya da şahsen de başvuru yapılabilecektir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.