Kamuya Düz Devlet Memuru Tahsildar Personel Alımı Yapılacak

Kamuya Düz Devlet Memuru Tahsildar Personel Alımı Yapılacak

Erzincan ili için ikamet şartsız olmak üzere Türkiye geneli başvuru alınacak düz devlet memuru ve tahsildar personel alımı başvuruları alınacak. İşte gerekli tüm detaylar.

Kamu kurumu bünyesinde düz devlet memuru alımı ile tahsildar personel alımı başvuruları alınacak. Başvuru süreci ve tüm detayları hemen bu yazımızda KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladık. İşte Erzincan Çadırkaya Belediyesi memur atama tüm detaylarının yer aldığı haberimiz.

Kamu memur alımı şartları

Başvuru için tahsildar alımında KPSS 75, düz memur alımı için KPSS 80 isteniyor. Ayrıca adayların

Başvuru için 657 sayılı Devlet Memurları Kanunundaki şartları taşımanın yanı sıra tahsildar için KPSS’den en az 75 ve üzeri, memur alımı için de KPSS’den en az 80 ve üzeri puanlarının olması gerekiyor. Bu kapsamda T.C. vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, askerlikle ilişiği olmamak hususları yer almaktadır.

Kadrolu personel alımı mezuniyetler

Memur alımı ile tahsildar alımlı başvuruları 8 ve/veya 9. Derece kadrolar için olacak. Adayların 8. Derece kadrolu Tahsildar alımına başvuru için herhangi önlisans, 9. derece kadrolu Memur alımına için Kamu Yönetimi, İşletme veya İktisat, 8. derece kadrolu Memur alımına başvuru için ise herhangi lisans bölümlerinden mezun olmak şartları yer almaktadır.

Çadırkaya Belediyesi kadrolu personel alımı başvuru süreci

Çadırkaya Belediyesi bünyesinde kadrolu memur alımları için başvuru iş ve işlemleri 3 şekilde olacak. Adaylar şahsen, postayla ya da e-posta ile yapabileceklerdir. Başvuru iş ve işlemleri 24 Temmuz ile 28 Temmuz 2023 tarihleri arasında olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum