Kamuya Düz Memur Alımı Başvuruları Başladı! İkamet Şartsız KPSS 60

Kamuya Düz Memur Alımı Başvuruları Başladı! İkamet Şartsız KPSS 60

Kamu kurumu bünyesinde düz devlet memuru alımı başvuruları başladı. KPSS 60 ve ikamet şartı olmayan başvurularla ilgili bu yazımızda tüm ayrıntılara erişim sağlayabilirsiniz.

Lise mezunu adayların başvuru yapabileceği Devlet Personeli Alımı başvuruları kapsamında yeni süreç başladı. Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS’den de adayların en az 60 ve üzeri alması başvuru için yeterli olacaktır. Düz memur alımları başvuru iş ve işlemleri Çorum İskilip Belediyesi başvuru kılavuzunda belirtildiği şekilde yapılacak. İşte tüm ayrıntıları KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladığımız yazımız.

Memur alımı başvuru nitelikleri ve mezuniyet şartı nasıl olacak?

Adayların sürece dahil olabilmesi için genel ve özel şartlara haiz olması gerekmektedir. Kadrolu memur alımlarında yer alan 657 sayılı DMK’daki şartları taşımak, T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak gerekiyor.

Özel şartlar itibarıyla da adayların lise mezunu olması yeterli. En az B ehliyet ve KPSS 60 puan şarrtı ile adaylar başvurularını 10. Derece 5 devlet memuru kadrosu için yapabileceklerdir.

İskilip Belediyesi düz memur alımı başvuru süreci nasıl işler?

Düz devlet memuru alımı başvuruları kapsamında 5 kadro için başvuru şahsen, posta ile veya e-posta ile online olarak da yapılabilecek. Çorum İskilip Belediyesi memur alımı başvuruları 17-19 Temmuz 2023 tarihlerinde olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.