Kamuya Eylül Ayı 200 İtfaiyeci Alımı Yapılacak! İkamet Şartsız Başvuru

Kamuya Eylül Ayı 200 İtfaiyeci Alımı Yapılacak! İkamet Şartsız Başvuru

Kamu kurumu bünyesinde Eylül ayı itibarıyla yeni 200 itfaiyeci alımı yapılacak. İtfaiye eri olmak için şartlar nelerdir? Kimler itfaiyeci olabilir? İşte gerekli tüm detayların yer aldığı haberimiz.

Farklı bölüm mezunlarından 200 itfaiyeci alımı yapılacak. Başvurular için Eylül ayı gerekli başvuru şartlarını, detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz. “Konya Büyükşehir Belediyesi” 200 itfaiye eri alımı şartlarına dair hazırladığımız bu haberimizde tüm detayları bulabilirsiniz.

Memur alımı başvuru şartları

İtfaiyeci olmak için aynı zamanda devlet memurları kanunundaki şartlara haiz olmak, T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği bulunmamak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı ya da bedensel engeli bulunmamak şartları var.

Konya Büyükşehir Belediyesi itfaiye eri alımı özel ve mezuniyet şartları nelerdir?

100 İtfaiye Eri alımı GİH sınıfı 8. derece, 84 İtfaiye Eri alımı GİH sınıfı 8. derece, 12 İtfaiye Eri alımı GİH sınıfı 8. derece, 4 İtfaiye Eri alımı GİH sınıfı 8. derece kadrolar için olacak.

100 İtfaiye Eri alımı için İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği, İtfaiyecilik ve Sivil Savunma, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik önlisans, en az (C) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gerekiyor.

84 İtfaiye Eri alımı için İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği, İtfaiyecilik ve Sivil Savunma, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik önlisans, en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gerekiyor.

12 İtfaiye Eri alımı için İlk ve Acil Yardım önlisans, en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gerekiyor.

4 İtfaiye Eri alımı için Sualtı, Su Altı Teknolojisi / Sualtı Teknolojisi önlisans, en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gerekiyor.

Ayrıca erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak, 30 yaşını doldurmamış olmak, sağlık açısından kapalı mekan, dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak kaydıyla itfaiye teşkilatının çalışma şartlarına uygun olmak ile daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmamış olmak gerekiyor.

200 itfaiye eri alımı başvuru süreci nasıl işler?

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından 200 kadro için itfaiye eri alımları “25-29 Eylül 2023” tairhlerinde şahsen olacak. Adaylar başvuru tarihinde ilgili kılavuzdaki adrese müracaat edebileceklerdir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum