Kamuya KPSS 50 60 İtfaiyeci - Zabıta Memuru Alımı Yarın Başlıyor

Kamuya KPSS 50 60 İtfaiyeci - Zabıta Memuru Alımı Yarın Başlıyor

Kamuya yeni itfaiye eri alımları ile zabıta memuru alımları başvuruları yarın başlıyor. Kamu memur atama başvuruları, süreci, şartları ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Muğla Büyükşehir Belediye “MBB” tarafından kamuya yeni kadrolu memur alımı başvuruları alınacak. 4 Aralık 2023 tarihi itibarıyla başvurular bu Pazartesi başlıyor. Zabıta alımı için 15, itfaiye eri alımı için ise 60 kadro var. İşte KAMU PERSONELİ ALIMI olarak tüm detayları bu haberimizde hazırladığımız yazımız.

Muğla Büyükşehir Belediye memur alımı başvuru koşulları nelerdir?

Adayların devlet memurları kanununda yer alan şartları taşıması, askerlikle ilişiklerinin olmaması, T.C. vatandaşı olması, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmaması gerekiyor.

Kimler İtfaiye eri ve zabıta memuru alımına başvurabilir?

Başvuru için özel şartlar itibarıyla erkeklerde en az 167 cm, kadınlarda en az 160 cm boyunda olmak, 30 yaşını doldurmamış olmak, İtfaiye alımında sağlık açısından kapalı mekan, dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak kaydıyla itfaiye teşkilatının çalışma şartlarına uygun olmaları, en az “B” ya da en az ”C” sınıfı ehliyeti olmak, daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmamak gerekiyor.

Kamu personel alımı nitelikleri-mezuniyetler

23 İtfaiye Eri alımı GİH sınıfı 9. derece, 2 İtfaiye Eri alımı GİH sınıfı 9. derece, 35 İtfaiye Eri alımı GİH sınıfı 10. derece, 5 Zabıta Memuru alımı GİH sınıfı 9. derece, 10 Zabıta Memuru alımı GİH sınıfı 9. derece kadroya olacak.

23 İtfaiye Eri alımı için herhangi bir önlisans, en az (C) ehliyet, erkek, KPSSP93 en az 60 puan almak gerekiyor.

2 İtfaiye Eri alımı için Makine Mühendisliği veya Makine ve İmalat Mühendisliği lisans, en az (B) ehliyet, erkek, KPSSP3 en az 60 puan almak gerekiyor.

35 İtfaiye Eri alımı için lise mezunu olmak, en az (C) ehliyet, erkek, KPSSP94 en az 50 puan almak gerekiyor.

5 Zabıta Memuru alımı için İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İktisat Fakültesi, İşletme Fakültesi, Siyasal Bilgiler/Bilimler Fakültesi bölümlerinin birinden ya da Halkla İlişkiler lisans, en az (B) ehliyet, erkek/kadın, KPSSP3 en az 60 puan almak gerekiyor.

10 Zabıta Memuru alımı için Maliye, Yerel Yönetimler, İşletme Yönetimi, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Adalet, Çevre Temizliği ve Denetimi, Özel Güvenlik ve Koruma önlisans, en az (B) ehliyet, erkek/kadın, KPSSP93 en az 60 puan almak gerekiyor.

Güncel memur alımı başvuru süreci

Muğla Büyükşehir Belediye tarafından memur alımı için başvurular 4 ile 7 Aralık 2023 tarihleri arasında olacak. Adaylar şahsen başvuru yapmaları gerekiyor. Başvurular “İtfaiye Dairesi Başkanlığı, İnsan Kaynakları Şube Müdürlüğü - Orhaniye Mahallesi Fuat Ardıç Caddesi No: 3 Menteşe / MUĞLA” adresine yapılabilecektir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.