Kamuya Sözleşmeli Güncel Memur Personel Alımı! KPSS 55 Başvuru

Kamuya Sözleşmeli Güncel Memur Personel Alımı! KPSS 55 Başvuru

KPSS 55 puanla kamuya güncel sözleşmeli memur personel alımı başvuruları alınıyor. Başvuru süreci tamamlanacak olan sürece dair tüm detaylar bu yazımızda yer alıyor.

Kamu Üniversitesi tarafından güncel kadrolara memur personel alımı yapılıyor. KPSSS 55 puanla, ikamet şartsız ve mülakatsız olmak üzere adaylar atanabilecek. Sözleşmeli büro personeli alımına dair tüm detaylar, başvurular ve şartlar bu yazımızda yer alıyor.

Memur alımı başvuru genel koşullar nelerdir?

657 sayılı Devlet Memurları Kanununda yer alan şartları taşımak, T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak, görevini devamlı yapmasına engel sağlık sorunu olmamak, KHK ile kamu görevinden çıkarılmamış olmak, herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, 2022 KPSS’den en az 55 ve üzeri almak gerekiyor.

Memur personel alımı nitelikleri nelerdir?

  • Büro Personeli alımı Kadın veya Erkek bir kadro için adayların “İşletme, İşletmecilik, İşletme Bilgi Yönetimi lisans” mezunu olması gerekiyor.
  • Büro Personeli alımı Erkek iki kadro için “İnsan Kaynakları Yönetimi veya İnsan Kaynakları lisans” mezunu olması gerekiyor.
  • Büro Personeli alımı Kadın veya Erkek bir kadro “İnsan Kaynakları Yönetimi veya İnsan Kaynakları lisans” mezunu olması gerekiyor.

Kayseri Üniversitesi personel alımı başvuru tarihleri nelerdir?

Kayseri Üniversitesi kamu memur alımı başvurular sadece şahsen ya da posta ile yapılabilecek. Her aday ilan edilen bir kadroya başvuru yapabiliyorlar. Başvuru işlemleri için adres: “Kayseri Üniversitesi Rektörlüğü (15 Temmuz Yerleşkesi) Personel Daire Başkanlığı” olarak açıklandı. Son gün ise 8 Mayıs 2024’tür.

Kayseri Üniversitesi personel alımı başvuru kılavuzu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.