Kamuya Temmuz Ayı Zabıta - VHKİ Personel Alımı Yapılacak (KPSS 60)

Kamuya Temmuz Ayı Zabıta - VHKİ Personel Alımı Yapılacak (KPSS 60)

Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS 60 Puanla olmak üzere yeni Zabıta memuru alımı ile VHKİ personel alımı yapılacak. Güncel ilan ve süreci bu yazımızda bulabilirsiniz.

Temmuz ayı kamu personeli alımı başvuruları kapsamında “Çağlayancerit Belediyesi” için güncel memur alımı yapılacak. ZABITA MEMURU alımı ile VERİ HAZIRLAMA ve KONTROL İŞLETMENİ VHKİ alımı için tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Kamu memur alımı genel şartları

Başvuru için 657 sayılı DMK’daki şartları taşımak, T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak, kamu haklarından mahrum bulunmamak ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak gerekiyor.

Zabıta alımı özel şartları: erkeklerde en az 1,67 metre, kadınlarda en az 1,60 metre boyunda olmak, 30 yaşını doldurmamış olmak, “B” sınıfı ehliyete sahip olmak şartları var.

Çağlayancerit Belediyesi personel alımı mezuniyetler

2 VHKİ alımı GİH sınıfı 9. Derece, 2 Zabıta Memuru alımı GİH sınıfı 9. Derece, 1 Zabıta Memuru alımı GİH sınıfı 9. Derece kadroya olacak.

2 VHKİ alımı İşletme, İktisat ve Sosyal Bilgiler Öğretmenliği, MEB onaylı Bilgisayar İşletmeni sertifikasına sahip olmak veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğünü belgelemek, KPSSP3 en az 60,

2 Zabıta Memuru alımı için İşletme, İktisat ve Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümlerinin birinden mezun olmak, en az “B” sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, KPSSP3 en az 60,

1 Zabıta Memuru alımı için önlisans, en az “B” sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, KPSSP93 en az 60 almak gerekiyor.

Zabıta memuru VHKİ personel alımı süreci nasıl olacak?

Çağlayancerit Belediyesi zabıta alımı ile VHKİ personel alımı için başvurular 3 Temmuz ile 6 Temmuz arasında olacak. Başvurular zabıta alımı için şahsen olacak: “Fatih Mahallesi Atatürk Caddesi No:15 ÇAĞLAYANCERİT/KAHRAMANMARAŞ”. VHKİ alımı şahsen ya da postayla, e-postayla olabilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum