Kamuya Veznedar Tahsildar Bilgisayar İşletmeni Alımı Pazartesi Başlıyor

Kamuya Veznedar Tahsildar Bilgisayar İşletmeni Alımı Pazartesi Başlıyor

Kadrolu statüde olmak üzere kamu personeli tahsildar alımı, bilgisayar işletmeni alımı ve veznedar alımı başvuruları alınacak. Bu Pazartesi iş ilanına başvurular başlıyor.

Zeytinburnu Belediyesi tarafından kadrolu statüde olmak üzere Genel İdari Hizmetler GİH sınıfı kadrolara memur personel alımı başvuruları başlıyor. Kadrolu veznedar alımı, tahsildar alımı ile bilgisayar işletmeni alımı başvuruları alınacak. Tüm detaylar bu haberimizde yer alıyor.

Kadrolu memur alımı şartları

Devlet memurları kanunundaki şartları taşımak, T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği bulunmamak, kamudan mahrum olmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli olmamak gerekiyor. Tüm kadrolar için KPSS’den en az 70 ve üzeri alınması da şartç

Kamu memur alımı nitelikleri nelerdir?

Veznedar alımı 1 kadro GİH 8. Derece, Tahsildar alımı 2 kadro GİH 8. Derece, Bilgisayar İşletmeni alımı 3 kadro GİH 8. derece için olacak.

Veznedar alımına İktisat, İstatistik, Maliye, Matematik, Ekonomi, Ekonometri, Ekonomi ve Finans, Muhasebe, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Finans ve Bankacılık mezunları, Tahsildar alımına İktisat, İstatistik, Maliye, Matematik, Ekonomi, Ekonometri, Ekonomi ve Finans, Muhasebe, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Finans ve Bankacılık mezunları ve Bilgisayar İşletmeni alımına da İktisat, İşletme, Maliye, Muhasebe, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Finans ve Bankacılık, Kamu Yönetimi mezunları başvurabilecek.

Zeytinburnu Belediyesi memur alımı başvuru tarihleri

Zeytinburnu Belediyesi kadrolu memur alımları için başvurular 3 yöntemle yapılabilecek. Başvurular 11-15 Eylül 2023 tarihlerinde. İnternetten e-posta adresine ya da posta veya şahsen de başvuru bu adrese yapılabilir: Beştelsiz Mahallesi Belediye Caddesi No:5 Zeytinburnu/İstanbul”.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.