Kamuya Yeni İtfaiyeci Alımı Bugün Başladı (KPSS 60 Başvuru)

Kamuya Yeni İtfaiyeci Alımı Bugün Başladı (KPSS 60 Başvuru)

Genel İdari Hizmetler GİH Sınıfı 7, 8 ve 9. derece kadrolar için güncel İtfaiye Eri alımı başvuruları bugün başladı. Sürece dair tüm detayları bu yazımızda bulabilirsiniz.

Kamu kurumu bünyesinde kadrolu güncel itfaiyeci alımı başvuruları bugün başladı. GİH sınıfı 7, 8 ve 9. Dereceler için atama yapılacak. “Kaçkar İtfaiye Mezbahane ve Katı Atık Birliği” bünyesinde olmak üzere KPSS 60 puanla ikamet şartsız atama yapılacak. İşte detaylar.

Güncel memur alımı başvuru genel şartları

Başvuru için 657 DMK’daki şartları taşımak gerekmektedir. Adayların T.C. vatandaşı olması, askerlikle ilişiği bulunmaması, kamu haklarından mahrum bulunmaması ve görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmaması ve KPSS’den en az 60 alması gerekiyor. şartları var.

Kadrolu personel alımı başvuru özel şartları

7, 8 ve 9. Derece kadrolar için atama başvuruları başladı. 1 kadroya İtfaiyeci alımı 9. derece, 1 kadroya İtfaiyeci alımı 7. derece ve 1 kadroya İtfaiyeci alımı 8. derece için olacak. Önlisans “İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği, İtfaiyecilik ve Sivil Savunma, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik” mezunları şu özel şartlar dahilinde başvurabilir:

Erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak, 30 yaşını doldurmamış olmak, kapalı mekan, dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak kaydıyla itfaiye teşkilatının çalışma şartlarına uygun olmak ve en az “C” sınıfı ehliyeti olmak gerekiyor.

İtfaiyeci alımı başvuru süreci nasıl olacak?

“Kaçkar İtfaiye Mezbahane ve Katı Atık Birliği” için yapılacak itfaiyeci alımlarında süreç 19 Haziran itibarıyla başladı. Adaylar 7 Temmuz’a kadar başvurularını yapabileceklerdir. Adaylar bu adrese sadece şahsen başvuru yapmaları gerekiyor: “Kaçkar İtfaiye Mezbahane ve Katı Atık Birliği Hizmet Binası İtfaiye Müdürlüğü Karadeniz Sahil Yolu Ardeşen/Rize”.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum