Kamuya Yeni Zabıta Memuru Alımı Bugün Başladı (KPSS 60-Lise Başvuru)

Kamuya Yeni Zabıta Memuru Alımı Bugün Başladı (KPSS 60-Lise Başvuru)

Kamu kurumu bünyesinde sadece lise mezunları arasından zabıta memuru alımı yapılacak. KPSS 60 puanla başvuruların alınacağı ilan için tüm detaylar bu yazımızda.

Lise mezunları arasından olmak üzere kadrolu zabıta memuru alımı yapılacak. KPSS 60 puanla başvuruların alınacağı kadroya dair tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz. İşte Köprüköy Belediyesi memur alımına dair tüm detaylar.

Köprüköy Belediyesi memur alımı şartları

657 sayılı DMK’daki şartları taşıyan adayların başvurabileceği kadrolar için şu hususlara haiz olmak gerekiyor: T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek beden ve akıl hastalığı bulunmamak şartları var.

Zabıta memuru olmak için şartlar nelerdir?

11. derece 2 zabıta memuru alımı için adayların KPSS’den en az 60 alması, C sınıfı sürücü belgesinin bulunması, erkeklerde 1.67 metre, kadınlarda 1.60 metre boyunda olması ve 30 yaşını doldurmamış olması gerekiyor.

Kamu memur alımı başvuru süreci

Köprüköy Belediyesi bünyesinde yapılacak zabıta memuru alımlarında adaylar sadece şahsen başvuru yapabilecekler. Süreç 20 Haziran ile 23 Haziran 2023 tarihlerinde olacak. Adayların bu adrese başvuru yapması isteniyor: “Şehitler Mahallesi Bahattin Karasu Caddesi No:28 Köprüköy/Erzurum Köprüköy Belediyesi Hizmet Binası Yazı İşleri Müdürlüğü”.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum