Kamuya Yeni Zabıta Memuru Muhasebeci Mühendis Alımı Yarın Başlıyor

Kamuya Yeni Zabıta Memuru Muhasebeci Mühendis Alımı Yarın Başlıyor

Kamu kurumu bünyesinde yeni zabıta memuru, muhasebeci personel ile mühendis alımı yapılacak. 3 farklı ünvanda başvurular ve tüm süreç bu yazımızda yer alıyor.

Kamuya açıktan yeni memur alımları yarın başlıyor. Kadrolu statüde olacak muhasebeci alımı, zabıta memuru alımı ile mühendis alımı için gerekli tüm şartlar belli oldu. Özalp Belediyesi bünyesinde ikamet şartı olmadan başvuruları alınacak sürece dair tüm detaylar bu haberimizde.

Kamu personel alımı başvuru şartları

Başvuru için adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunundaki şartları taşıması, T.C. vatandaşı olması, askerlikle ilişiği bulunmaması, kamu haklarından mahrum bulunmaması, TCK’daki ilgili suçlardan mahkum olmaması, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmaması şartları var.

Zabıta alımında ayrıca boy olarak erkeklerde en az 167 cm, kadınlarda en az 160 cm’den kısa olmaması, 30 yaşını doldurmamış olması ve en az B sınıfı ehliyeti olması gerekiyor.

Özalp Belediyesi memur alımı başvuru nitelikleri nelerdir?

1 Mühendis alımı TH sınıfı 8. derece kadroya, 1 Muhasebeci alımı GİH sınıfı 8. derece kadroya, 2 Zabıta Memuru alımı GİH sınıfı 9. derece kadroya yapılacak. Erkek veya Kadın adaylar 2022 KPSSP3 puan türünden en az 70 ve üzeri puan alması gerekiyor.

Mühendis alımı için çevre mühendisliği bölümünden mezun olmak.

Muhasebeci alımı için işletme, iktisat, muhasebe, muhasebe ve finans yönetimi, maliye, ekonomi, ekonometri, ekonomi ve finans, bankacılık programlarının birinden mezun olmak.

Zabıta Memuru alımı için lisans mezunu olmak.

Kadrolu memur alımı başvuru süreci nasıl olacak?

Van Özalp Belediyesi memur alımı için başvurular 8-12 Ocak 2024 tarihlerinde olacak. Adaylar şahsen ya da posta ile başvuru yapabilirler. Öte yandan online olarak e-posta ile başvuru da yapılabilir. Zabıta alımına başvurular boy ve kilo ölçümünden dolayı sadece şahsen kabul edilecektir. ”Özalp Belediyesi Mahmudiye Mahallesi Atatürk Caddesi No:35 Özalp/Van yerleşkesinde Yazı İşleri Müdürlüğü 2. katına ” yapılacak.

Özalp Belediyesinin 31 Ocak 2024 tarihli ve 7534 sayılı yazısına istinaden ilk defa atanmak üzere memur alım ilanı iptal edilmiştir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.