Karayolları 3.000 İşçi Alımı Kurası Çekilecek! Asil-Yedek Liste (Kura Tarihi)

Karayolları 3.000 İşçi Alımı Kurası Çekilecek! Asil-Yedek Liste (Kura Tarihi)

Karayolları Genel Müdürlüğü KGM için 3.000 kamu işçi alımı başvuruları 8 Mayıs’ta tamamlandı. Adaylar kura tarihini ve asıl-yedek aday listelerinin nasıl öğrenileceğini araştırıyor. Tüm detaylar bu haberimizde.

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından farklı birçok branşta olmak üzere 3.000 kamu işçi alımı başvuruları tamamlandı. Kura ile atama yapılacak. Bu kapsamda 3.000 asıl, 3.000 de yedek aday olmak üzere 6.000 kişi belirlenecek. Karayollarına başvuru yapan adaylar kura tarihini ve sonuçların nasıl, nereden öğrenileceğini araştırıyor. Tüm detayları KAMU PERSONELİ ALIMI olarak bu haberimizde hazırladık.

KGM 3.000 işçi alımı

Ağır Makine Yağcısı, Asfalt Usta Yardımcısı, Aşçı Yardımcısı, Aşçı, Atölye Usta Yardımcısı, Bakım İşçisi, Beton Asfalt Serici Operatör Yardımcısı, Bina ve Mal Bakıcısı, Düz İşçi, Elektrik Tesisat ve Bakım Ustası, Greyder Operatörü, İş Makinesi Operatörü, Kalifiye İşçi, Makine Operatörü, Laboratuvar ve Uygulama Tesis Ustası, Marangoz, Sıhhi Tesisatçı, Sürücü Operatörü, Vinç Operatörü mesleklerinden olmak üzere 3.000 işçi alımı için adaylar kuraya odaklandı.

Karayolları işçi alımı kura tarihleri

3.000 yedek ve 3.000 de ASİL olmak üzere adayların belirleneceği kura için tarih 24 Mayıs 2023 olarak belirlendi. Kura “KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KONFERANS SALONU/ANKARA” adresinde olacak. 11.00 ile 12.00 arasında olacak kura için KGM tarafından ayrıca bir duyuru gelirse sizleri tekrar bilgilendireceğiz.

İŞKUR Karayollarına işçi alımı kurası nasıl olacak?

İŞKUR’da başvuruları 8 Mayıs’ta tamamlanan Karayolları Genel Müdürlüğü 3.000 işçi alımı için başvuran adaylar arasından açık iş sayısı kadar asıl ve yedek aday olmak üzere kura çekimi yapılacak.

KGM’den ayrıca bir duyuru gelmediği sürece tarih yukarıda belirtilen şekilde olacak. İşçi olarak atanacak adayların yer alacağı nihai liste de yine Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından ayrıca duyurulacak. KAMU PERSONELİ ALIMI olarak süreci sizler için takip etmekteyiz ve atamaya dair gerekli belge, kura sonuçları vb. tüm detayları sizlerle paylaşacağız.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum