Kardemir'de Emekli Olan İşçilerin Yerine İşe Alınacaklar Belli Oldu

Kardemir'de Emekli Olan İşçilerin Yerine İşe Alınacaklar Belli Oldu

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR), emekli olmayı hak eden işçilerin yerine uygunluk şartlarını taşıyan çocuklarının işe alınacağını bildirdi.

Karabük Kardemir tarafından 600 kamu işçi alımı için ilk 300 kişilik kadroya başvurular alınmıştı. Öte yandan kalan 300 kişilik işçi alımı da önümüzdeki günlerde başlayacak. Ayrıca Kardemir’den yapılan açıklamada ise farklı bir uygulamaya yer verileceği belirtildi. İşte detaylar.

300 işçi alımı daha yapılacak

Kardemir Karabük Fabrikasından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, KARDEMİR Karabük için 600 işçi alınacağını açıklamasından sonra 300 işçi alımı yapıldığı ve diğer kadrolar için de önümüzdeki süreçte yapılacağı belirtildi.

Emekliliği teşvik uygulaması

İkinci etap 300 kişilik kadroya da personel alımları için çalışmaların başladığı ifade edildi. Bunun yanı sıra emekli işçilerin yerine şartları uyan çocuklarının işe alınacağı belirtildi. Emekliliğe teşvik uygulaması kapsamında emekli olacakların fabrikanın insan kaynakları müdürlüğüne başvurmasından sonra uygun olan adayların süreçlerinin başlatılabileceği açıklandı.

Kardemir kaliteli insan kaynağını artıracak

Yapılan açıklamada Kardemir’in kaliteli insan kaynağının artırılacağı ve gelişmeye devam edeceği belirtildi. Yapılacak bu alımlarla da insan kaynağı ağının genişleyeceği ve yeni çalışanlarla şirkete katkı sağlanacaktır.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum