KGM 102 Memur Alımı Duyurusu Yayımlandı! KPSS Puanları - Yedek Atama

KGM 102 Memur Alımı Duyurusu Yayımlandı! KPSS Puanları - Yedek Atama

Karayolları Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alımı yedek adayların çağrılmasına ilişkin duyuru yayımlandı. 102 memur ataması sonucunda yedek olarak listeden atanan adaylar ve en düşük KPSS puanları açıklandı.

Karayolları Genel Müdürlüğü KGM tarafından toplam 102 sözleşmeli personel pozisyonuna Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) (B) grubu puan sıralaması esas alınarak atama yapılmıştı. Ardından yerleştirme işlemlerinin sonuçlanmasından sonra başvuru yapmayan yedek adayların yerine yerleşen yedek adaylara ilişkin liste de açıklandı. İşte liste, başvurular ve en düşük KPSS puanlarına dair detaylar.

Karayolları Genel Müdürlüğü yedek memur ataması başvuruları

Adaylar istenen evraklar ile birlikte 24 Mayıs 2023 ile 02 Haziran 2023 tarihleri arasında Karayolları Genel Müdürlüğüne şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir.

KGM memur alımı branşları nelerdi?

14 İnşaat Mühendisi, 5 Makine Mühendisi, 1 Elektrik-Elektronik Mühendisi, 3 Jeofizik Mühendisi, 3 Mimar, 2 Şehir Plancısı, 6 Avukat, 4 İnşaat Teknikeri, 3 Elektronik Teknikeri, 8 Ulaştırma Teknikeri, 2 Beton Teknikeri, 1 Büro Personeli, 50 Büro Personeli kadroları için 102 memur alımı yapılmıştı. İşte bu atama sonucu yedek yeni atama detayları:

Yedek aday atama sonucu en düşük puanlar ve başvuru belgeleri

Büro Personeli alımında KPSS 85,51289 - GENEL MÜDÜRLÜK ANKARA,

Jeofizik Mühendisi alımında KPSS 78,64613 - GENEL MÜDÜRLÜK ANKARA,

Büro Personeli alımında KPSS 82,49162 - 8.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ELAZIĞ için yapıldı.

Sözleşmeli personel başvuru formu, Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi, Diplomanın aslı ve fotokopisi veya e-devlet üzerinden alınan mezuniyet belgesi, Kariyer kapısı yerleştirme sonuç belgesi, 2022 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı sonuç belgesi, Erkek adaylar için askerlik durum belgesi, 6 Adet belgelik fotoğraf, Adli Sicil Belgesi, Sağlık Kurulu Raporu, E-devlet üzerinden alınacak barkodlu detaylı hizmet dökümü isteniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum