Kızılay Farklı Unvanlarda 4 Yeni Güncel Personel Alımı İlanları Açıklandı

Kızılay Farklı Unvanlarda 4 Yeni Güncel Personel Alımı İlanları Açıklandı

Türk Kızılay’ı bünyesinde güncel personel alımı başvuru ilanları açıklandı. Sürece dair tüm detayları, başvuruları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Podolog (Sağlık A.Ş.), Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı (Sağlık A.Ş.), Engelli Personel (Sağlık A.Ş.), Hemşire (Sağlık A.Ş.) alımı için başvurularda adaylar için süreç başladı. Sürece dair tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz. İşte detaylar.

Hemşire alımı şartları nelerdir?

Üniversitelerin İlgili Bölümlerinden mezun, en az 2 yıl deneyimi olan, hasta bakımı planlama ve uygulama becerilerine sahip, hasta güvenliği odaklı çalışan, öğrenmeye açık, olumlu iletişim becerilerine sahip, kendini iyi ifade edebilen, sözlü ve yazılı iletişimi güçlü, organizasyon ve koordinasyon becerisi gelişmiş, ekip çalışmasına yatkın, sorumluluk sahibi, eğitime ve gelişime açık, Sorun çözme becerisi gelişmiş olan adaylar başvurabilir.

Engelli Personel alımı şartları nelerdir?

Tercihen önlisans mezunu, Türkiye İş Kurumuna kayıtlı ve yasa gereği engelli kadrosunda değerlendirilebilecek (en az %40 oranında engel raporu bulunan), takım çalışmasına yatkın, iletişim yeteneği gelişmiş olmak şartları var.

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı alımı şartları nelerdir?

Branşı ile ilgili bilimsel gelişmeleri takip eden ve uygulayan, teknik ve teknolojilere hakim, tanı ve tedavi yaklaşımları konusunda deneyimli adaylar başvurabilir. Ayrıca hasta memnuniyeti odaklı çalışmayı ilke edinmiş, iletişim yeteneği güçlü, pozitif, tam zamanlı çalışabilecek adaylar başvurabilir.

Podolog alımı şartları nelerdir?

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, alanında en az 3 yıl deneyimi olan, Ayak bakımı uygulamasında kullanılan teknik ekipmana hakim, batık tırnak tedavisi yapmak, medikal ayak bakımı yapmak, kalınlaşmış tırnakları ve nasır oluşumunu tedavi etmek, şekli bozulmuş tırnak düzeltme işlemlerini uygulamak, tırnak mantarı bakımı yapmak, bakım randevularının organizasyonunu yapmak, insan ilişkilerinde başarılı, sabırlı, güler yüzlü ve dinamik olmak şartları var.

Kızılay personel alımı başvuru tarihleri

Hemşire alımı ile Engelli Personel alımı 16 Temmuz 2023'e kadar devam edecek. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı alımı 5 Temmuz, Podolog alımı 16 Eylül 2023 tarihine kadar devam edecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.