Kızılay Yeni İş İlanları Açıklandı! KPSS Şartsız Personel Alımı Başladı

Kızılay Yeni İş İlanları Açıklandı! KPSS Şartsız Personel Alımı Başladı

Türk Kızılay’ı bünyesinde yeni iş ilanlarına başvurular başladı. Kızılay’da görev almak için gerekli şartlar, başvurular ve tüm detaylar bu yazımızda.

Türk Kızılay’ına yeni personel alımları yapılacak. Kızılay iş ilanları başvuruları, süreci ve şartları Aralık 2023 olarak bu haberimizde bulabilirsiniz. Kızılay’a Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS şartı olmadan bu haberimizdeki ilanlar dahilinde başvuru yapılabilir. İşte detaylar.

Bütçe Raporlama Uzmanı alımı şartları

Lisans mezunu “tercihen İİBF, Mühendislik”, ilgili alanda en az 3 yıl deneyimi sahibi, iyi seviyede İngilizce bilen, MS Office ve Office 365 programlarına hakim ve Aktif SAP kullanabilen, askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 1 yıl tecilli olan, seyahat engeli bulunmayan, B sınıfı sürücü belgesine sahip ve aktif araç kullanabilen alımı yapılacak.

Sağlığın Geliştirilmesi ve Teşviği Yetkilisi alımı şartları

Üniversitelerin Hemşirelik, Beslenme ve Diyetetik Lisans bölümlerinden mezun, tercihen Halk Sağlığı veya Halk Sağlığı Hemşireliği yüksek lisans eğitimi almış/eğitime devam eden, en az 1 yıl sağlık eğitimi, halk sağlığı veya toplum sağlığı alanlarında tecrübesi olan, iyi seviye İngilizce bilgisi olan, iyi düzeyde MS Office programları bilgisine sahip, seyahat engeli bulunmayan, askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 1yıl tecilli olan, en az B sınıfı sürücü belgesi olan ve aktif araç kullanabilen, Ankara'da görev yapabilecek 'Sağlığın Geliştirilmesi ve Teşviği Yetkilisi' alımı yapılacak.

Mali ve Destek Hizmetler Uzmanı alımı şartları

Lisans mezunu “tercihen İİBF vb.”, tercihen ilgili alanda en az 3 yıl deneyim sahibi, tercihen İngilizce bilgisi, aktif SAP kullanabilen, iyi düzeyde MS Office programları bilgisi olan, tercihen askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 1 yıl tecilli olan, seyahat engeli bulunmayan, B sınıfı sürücü belgesine sahip aktif araç kullanabilen, Trabzon' da görev yapabilecek 'Mali ve Destek Hizmetler Uzmanı' alımı yapılacak.

Kızılay personel alımı başvuru süreci

Türk Kızılay’ı bünyesinde 3 yeni iş ilanı için başvurular 31 Aralık 2023 tarihine kadar olacaktır. Başvuru iş ve işlemleri online olarak Kızılay’ın internet başvuru adresi üzerinden yapılabilecektir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.