KPSS 50 55 Puanlarla Sözleşmeli Memur Alımı 3 Branş Bugün Açıklandı

KPSS 50 55 Puanlarla Sözleşmeli Memur Alımı 3 Branş Bugün Açıklandı

Kamu kurumu bünyesinde sözleşmeli yeni memur alımı başvuruları bugün açıklandı. KPSS 50 ve 55 puanlarla başvuru yapılabilecek. İşte gerekli tüm detayların yer aldığı haberimiz.

Gebze Teknik Üniversitesi Rektörlüğü tarafından sözleşmeli personel alım ilanı bugün açıklandı. Kamu üniversitesi tarafından en az lise mezunu memur alımları yapılacak. Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Destek Personeli (Temizlik Hizmeti), Destek Personeli (Aşçı) alımına dair tüm detaylar bu yazımızda.

Kamu personeli alımı şartları nelerdir?

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşıyor olmak, T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak, 2022-KPSS lisans mezunları için KPSS P3, önlisans mezunları için KPSS P93, ortaöğretim mezunları için ise KPSS P94 puanına sahip olmak gerekiyor.

Memur alımı başvuru nitelikleri nelerdir?

2 Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Erkek/Kadın)-Ortaöğretim (lise ve dengi okul) mezunu olmak, Son başvuru tarihi itibarıyla en az altı ay geçerlilik süresi olan (silahlı/silahsız) özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak. 2022 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından (Ortaöğretim/KPSS-P94) en az 55 puan almış olmak, Kadın adaylar için 165 cm’den, Erkek adaylar için ise 170 cm’den kısa olmamak Son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak.

2 Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Erkek/Kadın) Önlisans mezunu olmak, Son başvuru tarihi itibarıyla en az altı ay geçerlilik süresi olan (silahlı/silahsız) özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, 2022 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından (Önlisans/KPSS-P93) en az 55 puan almış olmak, Kadın adaylar için 165 cm’den, Erkek adaylar için ise 170 cm’den kısa olmamak, Son başvuru tarihi itibariyle 35 (otuz beş) yaşını doldurmamış olmak.

2 Destek Personeli (Temizlik Hizmeti- Kadın) Ortaöğretim (lise ve dengi okul) mezunu olmak, 2022 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından (Ortaöğretim/KPSS-P94) en az 50 puan almış olmak, Son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak, Açık ve kapalı alanda görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir hastalığı bulunmamak.

1 Destek Personeli (Aşçı-Erkek) Ortaöğretim (lise ve dengi okul) Aşçılık/Yiyecek İçecek Hizmetleri alanı mezunu olmak veya herhangi bir ortaöğretim (lise ve dengi okul) mezunu olup Aşçılık veya Pide Yapımı veya Fırıncılık Sertifikası/Ustalık Belgesine sahip olmak, MEB onaylı olması şartıyla kabul edilecektir. 2022 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından (Ortaöğretim/KPSS-P94) en az 50 puan almış olmak, Hijyen Belgesi sahibi olmak, Son başvuru tarihi itibariyle yaşını doldurmamış olmak.

Gebze Teknik Üniversitesi memur alımı başvuru süreci

Adayların başvuru evraklarını eksiksiz şekilde müracaat süresi içerisinde Üniversite Personel Daire Başkanlığına iletilmek üzere Yazı İşleri Müdürlüğüne ŞAHSEN teslim etmeleri veya POSTA yoluyla göndermeleri gerekmektedir. Posta yoluyla başvuru yapacak olan adaylar başvuru evraklarını “GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ- GEBZE/KOCAELİ” adresine gönderecektir. Başvurular 13 Aralık 2023 tarihine kadar olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum