KPSS 50 60 65 70 Puanlarla 11 Branşta Kamu Personeli Alımı Başladı

KPSS 50 60 65 70 Puanlarla 11 Branşta Kamu Personeli Alımı Başladı

Kamu kurumu tarafından KPSS 50, 60, 65 ve 70 puanlarla olmak üzere güncel personel alımları açıklandı. 11 farklı branşta başvuru ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu tarafından güncel kadrolara SÖZLEŞMELİ (ASLİ) PERSONEL ALIMI GİRİŞ SINAVI İLANI açıklandı. Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu Sözleşmeli Personel Yönetmeliği” uyarınca toplam 76 (yetmiş altı) adet pozisyon için Kurumumuzca yapılacak Sözlü Sınav sonucuna göre sözleşmeli (asli) personel alımı yapılacak. İşte detaylar.

Kamu personeli alımı başvuru şartları

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde sayılan genel şartları taşımak, T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak gerekmektedir.

Güncel personel alımı özel şartları nelerdir?

  • Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni (Lisans) pozisyonuna başvuracak adaylar için; Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından 2022 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS-Lisans)’ndan KPSSP3 puan türünden asgari 65 (altmış beş) puan almış olmak.
  • Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni (Ön Lisans) pozisyonuna başvuracak adaylar için; ÖSYM tarafından 2022 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS-Ön Lisans)’ndan KPSSP93 puan türünden asgari 65 (altmış beş) puan almış olmak.
  • Mühendis, Fizikçi, Kimyager, Biyolog pozisyonlarına başvuracak adaylar için; ÖSYM tarafından 2022 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSSLisans)’ndan KPSSP3 puan türünden asgari 70 (yetmiş) puan almış olmak,
  • Tekniker pozisyonuna başvuracak adaylar için; ÖSYM tarafından 2022 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS-Ön Lisans)’ndan KPSSP93 puan türünden asgari 60 (altmış) puan almış olmak.
  • Teknisyen pozisyonuna başvuracak adaylar için; ÖSYM tarafından 2022 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSSOrtaöğretim)’ndan KPSSP94 puan türünden asgari 50 (elli) puan almış olmak.
  • Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonuna başvuracak adaylar için; ÖSYM tarafından 2022 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS-Ön Lisans)’ndan KPSSP93 puan türünden asgari 60 (altmış) puan almış olmak, Son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış silahlı özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, Son başvuru tarihi itibarıyla 35 (otuz beş) yaşını doldurmamış olmak, Erkek adaylar için 170 cm’den, kadın adaylar için 160 cm’den kısa boylu olmamak, Güvenlik görevini yapmaya engel olacak sağlık sorunu bulunmamak, Vardiyalı çalışmaya engel durumu bulunmamak.
  • Destek Personeli (Aşçı Yardımcısı) pozisyonuna başvuracak adaylar için; ÖSYM tarafından 2022 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS-Ön Lisans)’ndan KPSSP93 puan türünden asgari 60 (altmış) puan almış olmak. Son başvuru tarihi itibarıyla 35 (otuz beş)yaşını doldurmamış olmak,
  • Destek Personeli (Temizlik) pozisyonuna başvuracak adaylar için; Ortaöğretim (lise ve dengi) mezunu olmak, ÖSYM tarafından 2022 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSSOrtaöğretim)’ndan KPSSP94 puan türünden asgari 50 (elli) puan almış olmak, Son başvuru tarihi itibarıyla 35 (otuz beş) yaşını doldurmamış olmak,
  • Destek Personeli (Bulaşıkçı) pozisyonuna başvuracak adaylar için; Ortaöğretim (lise ve dengi) mezunu olmak, ÖSYM tarafından 2022 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSSOrtaöğretim)’ndan KPSSP94 puan türünden asgari 50 (elli) puan almış olmak. Son başvuru tarihi itibarıyla 35 (otuz beş) yaşını doldurmamış olmak,

Kamu memur alımı başvuru nitelikleri nelerdir?

  • Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni (Lisans) Ankara (10) İstanbul (5) İktisadi ve İdari Bilimler, İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler, İktisat, İnsan ve Toplum Bilimleri, İnsani ve Sosyal Bilimler, İşletme, İşletme ve Yönetim Bilimleri, Siyasal Bilgiler, Sosyal ve Beşeri Bilimler veya Yönetim Bilimleri Fakülteleri.
  • Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni (Ön Lisans) -Ankara (3)İstanbul (2) Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı, İnsan Kaynakları, Personel Yönetimi, İnsan Kaynakları Yönetimi, Maliye, Muhasebe, Bilgisayar Destekli Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, İşletme Muhasebe ön lisans programları.
  • Mühendis Ankara (3) Endüstri Mühendisliği lisans programı.
  • Mühendis Ankara (1) İstanbul (1)Makine Mühendisliği lisans programı.
  • Mühendis Ankara (1) Elektrik Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği lisans programları.
  • Mühendis Ankara (1) Bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği, Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği lisans programları.
  • Fizikçi Ankara (1) Fizik lisans programı.
  • Kimyager Ankara (1) Kimya lisans programı.
  • Biyolog Ankara (1) Biyoloji lisans programı.
  • Tekniker İstanbul (1) Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Programlama, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama, Web Teknolojileri ve Programlama, Bilgisayar Bilimleri.
  • İnternet ve Ağ Teknolojileri, Multimedya ve Network Teknolojisi.
  • Bilgi Güvenliği Teknolojisi veya Bilişim Güvenliği Teknolojisi ön lisans programları.
  • Tekniker Ankara (1), İstanbul (1) Makine, Bilgisayar Destekli Makine, MakineResim ve Konstrüksiyonu, Bilgisayar Destekli Makine-Resim Konstrüksiyon, Mekatronik ön lisans programları.
  • Ankara (1) Tekniker Elektrik, Elektrik Teknolojisi, Elektronik, ElektrikElektronik, Endüstriyel Elektronik, Elektronik Teknolojisi, Elektrik ve Elektronik Teknolojisi, Elektrik-Elektronik Teknikerliği ön lisans programları.
  • İstanbul (1) Teknisyen Mesleki ve teknik eğitim veren liselerin Bilişim Teknolojileri alanı ve dalları.
  • İstanbul (1) Teknisyen Mesleki ve teknik eğitim veren liselerin Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme alanı ve dalları.
  • İstanbul (1) Teknisyen Mesleki ve teknik eğitim veren liselerin ElektrikElektronik Teknolojisi alanı ve dalları.
  • Koruma ve Güvenlik Görevlisi Ankara (5), İstanbul (15) Herhangi bir ön lisans programı.
  • Destek Personeli (Aşçı Yardımcısı) İstanbul (2) Aşçılık, Hazır Yemek ve Aşçılık, Mutfak Yönetimi, Yemek Pişirme Teknikleri, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Gemi Aşçılığı ön lisans programları.
  • Destek Personeli (Temizlik) Ankara (6), İstanbul (8) Ortaöğretim (lise ve dengi).
  • Destek Personeli (Bulaşıkçı) İstanbul (3) Ortaöğretim (lise ve dengi).

Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu memur alımı başvuru süreci

Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu bünyesinde memur alımı için başvurular 22 Nisan ile 29 Nisan 2024 tarihinde saat 23.59’da sona erecektir. Adaylar başvurularını e-Devlet üzerinde Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı internet adresi üzerinden giriş yaparak, e-Devlet üzerinde belirtilen takvimde aktif hale gelecek olan iş başvuru ekranını kullanarak gerçekleştireceklerdir.

Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu personel alımı başvuru kılavuzu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum