KPSS 50 60 70 Puanlarla Memur Alımı Yarın Başlıyor! En Az Lise

KPSS 50 60 70 Puanlarla Memur Alımı Yarın Başlıyor! En Az Lise

Kamuya KPSS 50, 60 ve 70 puanlarla olmak üzere lise, önlisans ve lisans mezunu memur alımı başvuruları alınıyor. En az lise memur atama süreci ve tüm detaylar bu yazımızda.

Kamu kurumu bünyesinde KPSS 50 puan, 60 puan ve 70 puanlarla en az lise mezunu adayların başvuru yapabileceği güncel memur alımı yapılıyor. Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu “TENMAK” namına olacak atamalara dair tüm süreci ve 4/B asli memur alımı detaylarını KAMU PERSONELİ ALIMI olarak bu yazımızda hazırladık.

Memur alımı başvuru genel şartları

Başvuru için adayların farklı KPSS puanlarına branşlar bazında haiz olması gerekiyor. Bu kapsamda VHKİ alımı için KPSS 70, Tekniker alımı için KPSS 60, Teknisyen alımı için KPSS 50, Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı için KPSS 60, Destek Personeli (Aşçı Yardımcısı) alımı için KPSS 50, Destek Personeli (Temizlik) ve (Bulaşıkçı) alımları için de KPSS 50 puan almış olmak şartları yer alıyor.

Kamu personeli alımı mezuniyetler

2 VHKİ alımına siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakülteleri,

1 Mühendis alımına inşaat mühendisliği,

2 Tekniker alımına makine, bilgisayar destekli makine, makine- resim ve konstrüksiyonu, bilgisayar destekli makine-resim konstrüksiyon, mekatronik önlisans programları,

1 Teknisyen alımına mesleki ve teknik eğitim veren liselerin bilişim teknolojileri alanı ve dalları,

13 Koruma ve güvenlik görevlisi alımına önlisans,

2 Destek Personeli (Aşçı Yardımcısı) alımına mesleki ve teknik eğitim veren liselerin yiyecek içecek hizmetleri alanı ve dalları ve ortaöğretim (lise ve dengi),

2 Destek Personeli (Temizlik) alımına lise,

2 Destek Personeli (Bulaşıkçı) alımına lise mezunları başvuru yapabileceklerdir.

Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu personel alımı süreci

Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu “TENMAK” tarafından güncel personel alımları için başvurular 24 Temmuz’da başlayacak. Adaylar 31 Temmuz’a kadar başvurularını çevrimiçi olarak yapabilecekler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum