KPSS 50 Puan 139 Hastane Personeli Alımı! En Az Lise Başvuru Ekranı

KPSS 50 Puan 139 Hastane Personeli Alımı! En Az Lise Başvuru Ekranı

Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS 50 puan şartı ile 139 hastane personeli alımı yapılıyor. En az lise olmak üzere önlisans ve lisans mezunu adaylar başvurabiliyor. İşte detaylar.

Kamuya HASTANE PERSONELİ alımı başvuruları kapsamında güncel 139 kadro için süreç devam ediyor. Kimler lise, önlisans ve lisans memur alımlarına başvurabilir? Mülakat olmadan direkt 2022 KPSS 50 puanlı adaylar başvurabiliyor. İşte detaylar.

Kamu memur alımı başvuru şartları nelerdir?

Başvuru için 657 sayılı DMK’daki genel şartları taşımak, T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak, KHK ile ilişiği kesilmemiş olmak, 2022 KPSS’den tüm ünvanlar ve mezuniyetlerden en az 50 ve üzeri puan almak ile herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak şartı var.

Memur alımı başvuru nitelikleri

25 Büro Personeli alımı için Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Maliye, Muhasebe, Muhasebe ve Maliye, Maliye-Muhasebe, İşletme, İşletmecilik, İşletme-Maliye, Yönetim Bilişim Sistemleri bölümü lisans, 35 yaşını doldurmamış olmak şartı var.

4 Destek Personeli (Kaloriferci, Temizlik) (Erkek) alımı için Lise. 35 yaşını doldurmamış olmak şartı var. MEB onaylı katı ve sıvı yakıtlı kalorifer ateşçiliği sertifikası ile MEB onaylı doğalgaz yakıtlı kalorifer ateşçisi belgelerine sahip olmak.

33 Destek Personeli (Temizlik) (Erkek) alımı için Lise. 35 yaşını doldurmamış olmak şartı var.

11 Destek Personeli (Temizlik) (Kadın) alımı için Lise. 35 yaşını doldurmamış olmak şartı var.

1 Tekniker (Elektrik - Elektronik Teknikeri) alımı için Elektrik-Elektronik, Elektronik, Endüstriyel Elektronik, Elektrik-Elektronik Teknikerliği, Elektronik Teknolojisi, Elektrik ve Elektronik Teknolojisi önlisans, 35 yaşını doldurmamış olmak şartı var.

2 Tekniker (Bilgisayar Teknikeri) alımı için Bilgisayar ve Enformasyon Sistemleri, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Bilgisayar Teknolojileri ve Yönetimi, Bilgisayar Teknolojisi, Bilgisayar Donanımı, Bilgisayar Teknolojileri ve Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Teknikerliği önlisans, 35 yaşını doldurmamış olmak şartı var.

1 Tekniker (Elektrik Teknikeri) alımı için Elektrik veya Elektrik Teknolojisi önlisans, 35 yaşını doldurmamış olmak şartı var. Teknikerlik

2 Tekniker (İnşaat Teknikeri) İnşaat, İnşaat Teknikerliği, İnşaat Teknolojisi önlisans, 35 yaşını doldurmamış olmak şartı var.

1 Tekniker (Harita Teknikeri) alımı için Harita, Harita Kadastro, Harita ve Kadastro, Harita ve Maden Ölçme önlisans, 35 yaşını doldurmamış olmak şartı var.

2 Tekniker (İklimlendirme ve Soğutma Teknikeri) alımı için İklimlendirme-Soğutma, İklimlendirme Teknolojisi, İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi önlisans, 35 yaşını doldurmamış olmak şartı var.

1 Tekniker (Ziraat Teknikeri) alımı için Çayır-Mera ve Yem Bitkileri, Tarla Bitkileri, Süs Bitkileri Yetiştiriciliği önlisans, 35 yaşını doldurmamış olmak şartı var.

4 Teknisyen (Elektrik- Elektronik Teknolojisi) alımı için Mesleki ve teknik eğitim veren ortaöğretim (lise ve dengi) kurumlarının; Elektrik- Elektronik Teknolojisi alanının Elektrik Tesisatları ve Pano Montörlüğü, Elektrik Tesisatları ve Dağıtım, Yüksek Gerilim Sistemleri mezunu olmak. 35 yaşını doldurmamış olmak şartı var.

2 Teknisyen (Sıhhi Tesisat) alımı için Mesleki ve teknik eğitim veren ortaöğretim (lise ve dengi) kurumlarının; Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme alanının Tesisat ve Enerji Sistemleri mezunu olmak. 35 yaşını doldurmamış olmak şartı var.

1 Teknisyen (İklimlendirme ve Soğutma) alımı için Mesleki ve teknik eğitim veren ortaöğretim (lise ve dengi) kurumlarının; Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme alanının Soğutma Sistemleri, İklimlendirme Sistemleri, Soğutma ve İklimlendirme Sistemleri mezunu olmak, 35 yaşını doldurmamış olmak şartı var.

8 Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Erkek) alımı için Güvenlik, Güvenlik ve Koruma, Savunma ve Güvenlik, Özel Güvenlik ve Koruma, Kamu Güvenliği ve Asayişin Sağlanması önlisans, 35 yaşını doldurmamış olmak şartı var. Silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak. Görevin yapılmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı ile engelli bulunmamak. 170 cm’den kısa olmamak gerekiyor.

1 Mühendis (Makine) alımı için Makine Mühendisliği, Makine ve İmalat Mühendisliği, Makine ve Malzeme Mühendisliği lisans, 35 yaşını doldurmamış olmak şartı var.

1 Mühendis (Elektrik Elektronik) alımı için Elektrik Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Elektrik -Elektronik Mühendisliği lisans, 35 yaşını doldurmamış olmak şartı var.

1 Mühendis (İnşaat) alımı için İnşaat Mühendisliği lisans. 35 yaşını doldurmamış olmak şartı var.

1 Mühendis (Bilgisayar) alımı için Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği, Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği veya Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği lisans. 35 yaşını doldurmamış olmak şartı var.

6 Sağlık Teknikeri (Laboratuvar) alımı için 35 yaşını doldurmamış olmak şartı var. Tıbbi Laboratuvar Teknikleri, Sağlık Laboratuvarı, Tıbbi Laboratuvar, Tıbbi Laboratuvar Teknikerliği, Tıbbi Laboratuvar Teknolojisi önlisans.

3 Sağlık Teknikeri (Radyoloji) 35 yaşını doldurmamış olmak şartı var. Radyoloji, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri, Tıbbi Görüntüleme Teknolojileri önlisans.

3 Sağlık Teknikeri (Protez Ortez) alımı için 35 yaşını doldurmamış olmak şartı var. Protez ve Ortez, Ortopedik Protez ve Ortez önlisans.

2 Sağlık Teknikeri (Diyaliz) alımı için 35 yaşını doldurmamış olmak şartı var. Diyaliz önlisans. Diyaliz teknikeri olarak en az 2 yıl çalışmış olmak ve belgelemek.

3 Sağlık Teknikeri (Anestezi) alımı için 35 yaşını doldurmamış olmak şartı var. Anestezi veya Anestezi Teknikerliği önlisans.

10 Sağlık Teknikeri (Tıbbi Sekreter) alımı için 35 yaşını doldurmamış olmak şartı var. Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik önlisans.

10 Hemşire alımı için 35 yaşını doldurmamış olmak şartı var. Hemşirelik bölümü lisans.

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi personel alımı başvuruları

Hatay ili Mustafa Kemal Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuru iş ve işlemleri online olarak devam ediyor. Adaylar 19 Mart’a kadar başvurularını online olarak üniversite internet sitesinden yapabileceklerdir.

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi personel alımı kılavuzu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.