KPSS 50 Puanla 3.622 Koruma ve Güvenlik Personeli Alımı Yapılacak

KPSS 50 Puanla 3.622 Koruma ve Güvenlik Personeli Alımı Yapılacak

Kamuya KPSS 50 puan şartıyla olmak üzere 3 bin 622 koruma ve güvenlik personeli alımı başvuruları alınacak. GSB memur personel alımı süreci ve tüm şartları bu haberimizde.

T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde Personel Genel Müdürlüğü tarafından 2023 yılı sözleşmeli koruma ve güvenlik görevlisi alımları kapsamında 3 bin 622 kadro açıklandı. 3.622 Koruma ve Güvenlik Görevlisi ve KPSS P94 puanı esas alınarak direkt olarak mülakatsız atama yapılacak.

GSB memur alımı şartları nelerdir?

T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak, 657 DMK’daki şartları taşımak, Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamak, kamuda görevden veya meslekten ihraç edilmemiş olmak, sağlık sorunu bulunmamak, tam zamanlı ve vardiyalı çalışmaya engel durumu olmamak genel şartları var.

Koruma ve Güvenlik personeli alımı mezuniyetler-kontenjanlar

GSB merkez teşkilatı personel alımı: 12 Erkek Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı ile 10 kadın Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı için herhangi bir önlisans mezunu olmak gerekiyor. 2022 KPSSP93 50 puan ile başvuru yapılabilir.

GSB taşra teşkilatı personel alımı: 2246 Erkek Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı ile 1354 Kadın Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı için herhangi bir önlisans mezunu olmak gerekiyor. 2022 KPSSP93 50 puan ile başvuru yapılabilir.

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı süreci nasıl olacak?

Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde 28 Ağustos’ta başlayacak 11 bin 455 kadro için 3 bin 622 de koruma ve güvenlik alımı yapılacak. Başvurular 28 Ağustos, 6 Eylül arası başvurular yapılabilecek. Hemen bu kılavuzdan diğer tüm hususlara ayrıca erişim sağlayabilirsiniz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum