KPSS 50 Sağlık Teknikeri Destek Büro Personeli Koruma Programcı Alımı

KPSS 50 Sağlık Teknikeri Destek Büro Personeli Koruma Programcı Alımı

Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS 50 puanla olmak üzere sözleşmeli ve farklı ünvanlarda memur alımı başvuruları tamamlanıyor. Tüm detayları bu yazımızda bulabilirsiniz.

Kamu Üniversitesi tarafından sözleşmeli memur alımı başvuruları alınıyor. Nevşehir ili kamu personeli alımları kapsamında “Hacı Bektaş Veli Üniversitesi” tarafından mülakatsız memur alımı başvuruları sona eriyor. KPSS üstünlüğü ile “Koruma Güvenlik, Büro Personeli, Destek Personeli, Programcı, Mühendis ve Sağlık Teknikeri” kadrolarına atama yapılacak. İşte tüm detaylar.

Kamu memur alımı genel başvuru şartları nelerdir?

Başvuru için 657 DMK’daki genel şartlara haiz olmak, askerlikle ilişiği olmamak ve T.C. vatandaşı olmak şartları var. Ayrıca başvurularda adayların herhangi sosyal güvenlik kurumuna tabi emekli aylığı almıyor olması gerekmektedir. Başvurularda KPSS’den en az 50 ve üzeri puan almak yeterlidir.

Kamu personeli alımı başvuru nitelikleri nelerdir?

Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı için Güvenlik, Güvenlik ve Koruma, Savunma ve Güvenlik, İstihbarat, Özel Güvenlik ve Koruma, Kamu Güvenliği ve Asayişin Sağlanması önlisans mezunu olmak gerekiyor.

Büro Personeli alımı için Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Bilgisayar Destekli Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, İşletme Muhasebe, Muhasebe, Muhasebe ve Finans, Muhasebe ve Finansman, Muhasebe ve Uygulamaları, Muhasebe Finansman, Maliye, Mali Uygulamalar, Maliye-Muhasebe önlisans mezunu olmak gerekiyor.

Destek Personeli alımı için herhangi lise mezunu olmak gerekiyor.

Programcı alımı için Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Yapay Zeka Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektrik Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Yapay Zeka ve Veri Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Adli Bilişim Mühendisliği, Matematik, Fizik, İstatistik, Matematik ve Bilgisayar Bilimleri, İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri, Bilgisayar Bilimleri, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Bilgi Güvenliği Teknolojisi, Yönetim Bilişim Sistemleri, Yazılım Geliştirme, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği lisans programlarının/bölümlerinden birinden mezun olmak gerekiyor.

İnşaat Mühendisi alımı için İnşaat Mühendisliği lisans mezunu olmak gerekiyor.

Yazılım Mühendisi alımı için Yazılım Mühendisliği lisans mezunu olmak gerekiyor.

Sağlık Teknikeri alımı için Diş Protez, Diş Protez Teknikerliği, Diş Protez Teknolojisi önlisans mezunu olmak gerekiyor.

Hacı Bektaş Üniversitesi memur alımı süreci nasıl olacak?

Başvuru için adayların iş ve işlemlerini 9 Ocak 2024 tarihine kadar tamamlamaları gerekmektedir. Başvurular e-Devlet şifresi ile online olarak yapılabilecektir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum