KPSS 55 60 65 70 - KPSS Şartsız 4 Kamu Kurumu Memur Alımı Başvuruları

KPSS 55 60 65 70 - KPSS Şartsız 4 Kamu Kurumu Memur Alımı Başvuruları

4 Kamu kurumuna güncel memur alımı başvuruları tamamlanıyor. Kurumlara başvurular KPSS şartsız, KPSS 55, 60, 65 ve 70 puan şartlarıyla olmak üzere yapılabiliyor. İşte tüm detaylar.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi ile Anayasa Mahkemesi için olmak üzere memur alımı başvuruları tamamlanacak. Detayları, süreci ve kurumalara dair tüm bilgileri hemen bu haberimizde KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladık.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi memur alımı

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi 1 Büro Personeli ile 2 Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı yapıyor. Lisans ve önlisans mezunları için başvuruların olduğu ilan için KPSS 60 puan şartı var. Adaylar 16 Ekim 2023 dahil olmak üzere başvuru yapabilir. Hemen Kamu Personeli Alımı internet sitemizden tüm diğer hususlara erişim sağlayabilirsiniz.

Gebze Teknik Üniversitesi memur alımı

4 mühendis alımı ile 4 Büro personeli alımı alımı yapıyor. Lisans ve önlisans mezunları için kontenjanlar var. Adaylar KPSS 60, 65 ve 70 puanlarla başvuru yapabiliyor. Başvuru işlemleri 16 Ekim'e kadar sürecek. Hemen Kamu Personeli Alımı internet sitemizden gerekli diğer hususlara da erişim sağlayabilirsiniz.

Necmettin Erbakan Üniversitesi memur alımı

14 Destek Personeli, 14 Büro Personeli, 3 Sağlık Teknikeri alımı yapıyor. Başvurular 17 Ekim dahil olmak üzere Pazartesi günü itibarıyla da yapılabilecektir. Lise, önlisans ve lisans mezunu adaylar KPSS 55 puan ile başvuru yapabileceği kontenjanlar var. Tüm diğer hususlara Kamu Personekli Alımı intenet sitemizden ayrıca erişim sağlayabilirsiniz.

Anayasa Mahkemesi memur alımı

Anayasa Mahkemesi Başkanlığı bünyesinde 2 Yazılım Geliştirme Uzmanı alımı yapılacak. Başvurularda KPSS zorunluluğu yok. Başvuru işlemleri 17 Ekim 2023 dahil olmak üzere yapılabilecektir. Başvurularla ilgili tüm diğer hususlara Kamu Personeli Alımı internet sitemizden ayrıca eriğim de sağlayabilirsiniz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum