KPSS 55 60 70 ve KPSS Şartsız Kamu Personeli Alımı Sona Eriyor

KPSS 55 60 70 ve KPSS Şartsız Kamu Personeli Alımı Sona Eriyor

Kamu kurumu bünyesinde KPSS 55, 60 ve 70 puanlarla, KPSS şartsız olmak üzere başvuruların yer aldığı üç ilana başvurular sona eriyor. İşte sürece dair tüm detaylar.

Bursa Uludağ Üniversitesi tarafından 3 farklı ilan kapsamında 63 kadro için memur alımı başvuruları tamamlanıyor. KPSS şartsız, KPSS 55, 60 ve 70 puanlarla farklı ünvanlarda kadroların yer aldığı sözleşmeli kamu personeli alımı tüm detayları ve başvuruları bu haberimizde.

Kamu personeli alımı başvuru şartları nelerdir?

Başvuru için adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunundaki şartları taşıması, T.C. vatandaşı olması, askerlikle ilişiği olmaması, kamu haklarından mahrum bulunmaması gibi genel hususlar yer alıyor.

Sözleşmeli personel alımı başvuru nitelikleri nelerdir?

Hemşire alımı 39 kadro için KPSSP3 en az 60 puan ve üzeri, Hemşirelik Lisans programından mezun olmak gerekiyor.

Destek Personeli (Hastabakıcı) alımı 6 kadro için KPSS P94 en az 60 puan ve üzeri, liselerinHasta ve Yaşlı Hizmetleri Engelli Bakımı, Hasta Bakımı ve Yaşlı Bakımı alanı ve dallarından ya da Sağlık Hizmetleri Hemşire Yardımcılığı veya Sağlık Bakım Teknisyenliği alanı ve dallarının birinden mezun olmak gerekiyor.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı 5 kadro için KPSSP93 en az 60 puan ve üzeri, Özel Güvenlik ve Koruma, Savunma ve Güvenlik, Güvenlik, Kamu Güvenlik ve Asayişin Sağlanması önlisans, silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, askerliğini yapmış olmak ve görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık ve benzeri engelleri bulunmamak, 170 cm’den kısa olmamak gerekiyor.

Büro Personeli alımı 1 kadro için KPSSP3 en az 70 puan ve üzeri, İktisat, İşletme, Maliye, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Ekonometri, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Yönetim Bilişim Sistemleri veya Uluslararası İlişkiler lisans, 35 yaşını doldurmamış olmak gerekiyor.

Programcı alımı 1 kadro için KPSSP3 en az 70 puan ve üzeri, Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri lisans, YDS’den en az (D) düzeyinde “İngilizce” puan almış olmak, 35 yaşını doldurmamış olmak gerekiyor.

Koruma Ve Güvenlik Görevlisi alımı 1 kadro için KPSSP93 en az 60 puan ve üzeri, Önlisans mezunu olmak, silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, askerliğini yapmış olmak ve görevin yapılmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı ile ilgili engeli bulunmamak, 170 cm’den kısa olmamak, 35 yaşını doldurmamış olmak gerekiyor.

Destek Personeli (Temizlik) alımı 2 kadro için KPSSP94 en az 60 puan ve üzeri, Lise veya Dengi okul mezunu, 35 yaşını doldurmamış olmak gerekiyor.

Destek Personeli (Temizlik) alımı 1 kadro için KPSSP94 en az 60 puan ve üzeri, Lise veya Dengi okul mezunu, 35 yaşını doldurmamış olmak gerekiyor.

Destek Personeli (Bakım Onarım) alımı 1 kadro için KPSSP94 en az 55 puan ve üzeri), Lise veya Dengi okul mezunu, 35 yaşını doldurmamış olmak gerekiyor.

Destek Personeli (Bakım Onarım) alımı 1 kadro için KPSSP94 en az 55 puan ve üzeri, Lise veya Dengi okul, 35 yaşını doldurmamış olmak gerekiyor.

2 Kıdemli Yazılım Uzmanı, 1 Mobil Uygulama Geliştirme Uzmanı, 2 Yazılım Uzmanı alımı için “Bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği” mezunları başvuru yapabiliyor.

Uludağ Üniversite personel alımı başvuru tarihleri nasıl olacak?

Bursa ili kamu personeli alımı başvuruları kapsamında “Uludağ Üniversitesi” memur alımı için başvurular şahsen olacak. Adaylar 3 farklı ilana başvurularını 20 Ekim 2023 tarihi dahil olmak üzere ikamet şartı bulunmadan yapabileceklerdir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.