KPSS 55 60 Mülakatsız Sözleşmeli Kamu Memur Alımı! İkamet Şartsız

KPSS 55 60 Mülakatsız Sözleşmeli Kamu Memur Alımı! İkamet Şartsız

Kamu kurumu bünyesinde mülakatsız memur alımı başvuruları alınıyor. KPSS 55, 60 puanlarla adaylar farklı 4 branşa başvuru yapabiliyor. İşte tüm detaylar.

Erzurum Teknik Üniversitesi tarafından yeni kadrolara Büro Personeli, Destek Personeli (Bakım Onarım), Destek Personeli (Şoför) ile Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı başvuruları devam ediyor. Mülakat olmadan atama yapılacak. İşte gerekli süreç, şartlar ve tüm detayların yer aldığı haberimiz.

Erzurum Teknik Üniversitesi memur alımı genel şartları

657 sayılı DMK’daki şartları taşımak, T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak, Güvenlik Soruşturması veya Arşiv Araştırması sonucu olumlu olmak şartları yer almaktadır.

Sözleşmeli memur alımı nitelikleri nelerdir?

3 Büro Personeli alımı için Erkek, KPSS 55, herhangi bir lisans programından mezun olmak, askerlikle ilişiği bulunmamak, Bilgisayarlı Muhasebe, Bilgi ve Belge Yönetimi, Veri Tabanı Yönetimi, Büro Yönetimi ve Microsoft Office Programları Sertifikalarına sahip olmak gerekiyor.

2 Büro Personeli alımı için Kadın/Erkek, KPSS 55, herhangi bir lisans programından mezun olmak, askerlikle ilişiği bulunmamak, Bilgisayar İşletmenliği sertifikasına sahip olmak, muhasebe alanında en az 5 yıl tecrübeye sahip olmak gerekiyor.

4 Büro Personeli alımı için Kadın, KPSS 55, Herhangi bir önlisans mezunu olmak, en az 10 yıl büro sekreterliği tecrübesine sahip olmak gerekiyor.

1 Destek Personeli (Bakım Onarım) alımı için Erkek, KPSS 55, herhangi lise mezunu olmak, askerliğini yapmış veya muaf olmak, Haberleşme sistemleri ustalık belgesine sahip olmak gerekiyor.

1 Destek Personeli (Şoför) alımı için Erkek, KPSS 60, herhangi bir önlisans mezunu olmak, 35 yaşını bitirmemiş olmak, E sınıfı sürücü belgesine veya yeni D sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, askerliğini yapmış veya muaf olmak, Psikoteknik belgesine sahip olmak, SRC belgesine sahip olmak gerekiyor.

1 Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı için Erkek KPSS 55, herhangi bir önlisans mezunu olmak, 35 yaşını bitirmemiş olmak, güvenlik görevini yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak, askerliğini yapmış veya muaf olmak, özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, 170 cm’den kısa boylu olmamak gerekiyor.

Kamu memur alımı başvuru tarihleri

Erzurum Teknik Üniversitesi tarafından memur alımlarına başvurular 4 Aralık 2023 günü dahil olmak üzere yapılabilir. Adayların gerekli başvuru belgelerini “Üniversite Personel Daire Başkanlığına” sadece şahsen başvuru şeklinde yapmaları istenmektedir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.