KPSS 55 60 Puanlarla Şoför Düz Memur Alımı Yapılacak! İkamet Şartsız

KPSS 55 60 Puanlarla Şoför Düz Memur Alımı Yapılacak! İkamet Şartsız

Kamuya düz devlet personeli alımı ile şoför personel alımı yapılacak. İkamet şartı olmadan başvurular, şartlar ve tüm detayları hemen bu haberimizde bulabilirsiniz.

Kılıçarslan Belediyesi için 10. derece kadrolara düz memur alımı ile şoför alımı yapılacak. Belediye tarafından ilk defa atanmak üzere memur alımında atama tüm detaylarını bu haberimizde KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladık. İşte Eylül ayı şoför-memur alımına dair tüm detaylar.

Kılıçarslan Belediyesi memur alımı başvuru şartları

Başvuru için genel niteliklere haiz olmak, T.C. vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, askerlikle ilişiği bulunmamak, en az C ve B ehliyeti olmak şartları yer alıyor.

Şoför ve memur alımı nitelikleri nelerdir?

Memur ve Şoför alımı GİH sınıfı 10. Derece kadrolar için olacak. Memur alımında adayların “Coğrafya, Kamu Yönetimi veya Maliye” mezunu olması, B ehliyeti olması, KPSS 60 alması; şoför alımında lise mezunu olması C ehliyeti olması, KPSS en az 55 alması gerekiyor.

Kadrolu memur alımı başvuru süreci

Kılıçarslan Belediyesi şoför ve memur alımı için adaylar başvurularını şahsen, postayla ve e-postayla yapabileceklerdir. Başvurular için tarihler 11-13 Eylül olarak açıklandı. Adaylar “Kılıçarslan Belediyesi Hizmet Binası Kılıçarslan Beldesi Cumhuriyet Mahallesi Zafer Caddesi No:106 Sinanpaşa/Afyonkarahisar” adresine gerekli iş ve işlemlerini yapabileceklerdir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.