KPSS 55 Puanla Kamuya Kadrolu Memur Alımı Yarın Başlıyor

KPSS 55 Puanla Kamuya Kadrolu Memur Alımı Yarın Başlıyor

Kamuya KPSS 55 puanla olmak üzere yeni memur alımı yapılacak. Başvurular 12 Haziran’da başlıyor. Süreci, şartları ve tüm detayları bu yazımızda bulabilirsiniz.

En az B hhliyetli adayların başvuru yapabileceği Teknik Hizmetler TH sınıfı kadrolu memur alımı başvuruları yarın başlayacak. Dodurga Belediyesi için 9. Derece kadroya memur alımı başvuru tüm hususlarını bu yazımızda hazırladık. İşte kamuya yeni ekonomist alımı tüm detayları ve sürecin yer aldığı haberimiz.

Kamu personel alımı başvuru genel şartları

Başvuru için 657 sayılı DMK’daki şartları sağlamak, T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği bulunmamak, kamu haklarından mahrum olmamak ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli olmamak şartları var. Öte yandan adayların KPSS’den en az 55 alması ve en az B sınıfı ehliyeti olması gerekiyor.

Kadrolu memur alımı başvuru mezuniyetler

Kadrolu ekonomist alımı Teknik Hizmetler “TH “sınıfı 9. derece kadro için olacak. Adayların başvuru için Maliye, Ekonomi, Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik lisans bölümü mezunu olması şartları var.

Dodurga Belediyesi memur alımı başvuruları nasıl olacak?

Dodurga Belediyesi tarafından kamu memur alımı başvuru iş ve işlemleri kapsamında süreç 3 farklı şekilde yapılabilecek. Adaylar 12 – 15 Haziran’da online e-posta adresine ya da posta veya şahsen başvuru yapabileceklerdir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum