KPSS 55 Yeni İtfaiye Eri Alımları Başladı! GİH 10-11. Dereceler

KPSS 55 Yeni İtfaiye Eri Alımları Başladı! GİH 10-11. Dereceler

Kamu kurumuna KPSS 55 puanla yeni itfaiye eri alımları yapılacak. GİH sınıfı kadrolara başvuru için gerekli süreci ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Kamuya kadrolu memur personel alımı başvuruları kapsamında güncel başvurular başladı. Kadrolu itfaiye eri alımlarına kimler başvuru yapabilecektir. GİH sınıfı 10-11. Derece kadrolar için gerekli tüm başvuruları, süreci ve gerekli bilgileri bu yazımızda bulabilirsiniz. İŞte Tefenni Belediyesi memur alımı başvuruları.

Tefenni Belediyesi memur alımı genel şartları nelerdir?

Başvuru için 657 DMK’daki şartları taşımak, T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, erkeklerde 1.67 metre, kadınlarda 1.60 metre boyunca olmak, 30 yaşını doldurmamış olmak, sağlık açısından kapalı mekan, dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak ile en az C ehliyeti olmak şartları var.

İtfaiyeci olmak için nitelikler nelerdir?

İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği, İtfaiyecilik ve Sivil Savunma, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okullarının herhangi bir bölümü, İşletme ve Muhasebe Önlisans mezunları için iki kadro var.

İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği, İtfaiyecilik ve Sivil Savunma, Maliye, İnsan Kaynakları Yönetimi Önlisans mezunları için de iki kadro var.

Kamu memur alımı başvuru süreci

Tefenni Belediyesi güncel itfaiyeci alımları için başvurular sadece şahsen olması gerekiyor. Boy ve kilo ölçümü için ikamet şartsız başvurular Yokuş Mah. Burdur Cad. No: 2 Tefenni / Burdur adresine yapılacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum