KPSS 60-70 ve Taban Puansız Güncel Kamu Memur Alımı Başvuruları

KPSS 60-70 ve Taban Puansız Güncel Kamu Memur Alımı Başvuruları

Kamu kurumu bünyesinde KPSS 60, 70 ve taban puan şartı aranmadan da başvuru kontenjanlarının olduğu memur personel alımı yapılıyor. Detayları hemen bu haberimizde bulabilirsiniz.

Kamu Üniversitesi tarafından güncel memur alımı başvuruları alınıyor. KPSS puanı ile olmak üzere mülakatsız atama yapılacak. KPSS 60, 70 ve KPSS taban puansız olmak üzere memur alımı başvuruları alınıyor. Öte yandan 1 kadro için ise yazılı, sözlü sınav yapılacaktır. İşte Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi kamu memur alımı tüm detayları.

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi personel alımı şartları

Devlet memurları kanunundaki şartlara haiz olmak, T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği bulunmamak, kamu haklarından mahrum olmamak ile herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak ve nöbet usulü çalışmaya engel bir durumu bulunmamak gerekiyor.

Güncel memur alımı mezuniyet şartları nelerdir?

1 Büro Personeli alımı için Fotoğrafçılık ve Kameramanlık, Fotoğraf veya Fotoğrafçılık önlisans, KPSSP93 puanı en az 70 ve üzeri olmak şartı var.

1 Büro Personeli alımı için Radyo TV Yayımcılığı, Radyo-Tv Yayımcılığı, Radyo ve Televizyon Yayımcılığı, Radyo ve Televizyon Programcılığı, Radyo-Televizyon Programcılığı, Televizyon Yapım ve Yönetimi, Radyo-Televizyon Yayımcılığı, Radyo ve TV Yayımcılığı, Film Yapım Teknikleri, Televizyon ve Radyo Programcılığı önlisans, KPSSP93 puanı en az 70 ve üzeri olmak şartı var.

1 Büro Personeli alımı için Maliye, Muhasebe ve Maliye veya Maliye Muhasebe Lisans, KPSSP3 puanı en az 60 ve üzeri olmak şartı var.

1 Destek Personeli (Isıtma-Bahçe Bakım/Bahçıvan-Basit Bakım) alımı için Elektrik, Elektrik-Elektronik, Elektrik-Elektronik Teknikerliği önlisans, KPSSP93 puanı en az 60 ve üzeri olmak şartı var.

1 Destek Personeli (Isıtma-Basit Bakım) alımı için Makine-Resim Konstrüksiyon, Makine, Resim ve Konstrüksiyon, Bilgisayar Destekli Makine-Resim Konstrüksiyon, Bilgisayar Destekli Teknik Çizim, Makine Resim ve Konstrüksiyon önlisans, KPSSP93 puanı en az 60 ve üzeri olmak şartı var.

1 Destek Personeli (Basit Bakım/Onarım) alımı için lisans, KPSSP3 puanına sahip olmak şartı var.

1 Çözümleyici/Sistem Programcısı alımı için Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri, Elektronik Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri, İstatistik veya Matematik bölümü lisans, 2022 KPSS P3 puanına sahip olmak şartı var.

Kamu memur alımı başvuru tarihleri

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi güncel personel alımları başvuruları Üniversite personel daire başkanlığına sadece şahsen yapılacaktır. Adaylar başvurularını hemen aşağıdaki kılavuzda yer alan gerekli tüm detayları inceleyerek yapabilir. Başvurular 14 Ağustos 2023’te sona erecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.