KPSS 60 Kadrolu Devlet Memuru Alımı Kasım Ayı Başvuruları Alınacak

KPSS 60 Kadrolu Devlet Memuru Alımı Kasım Ayı Başvuruları Alınacak

Kamuya KPSS 60 puanla olmak üzere Kasım ayı yeni kamu personeli alımı başvuruları alınacak. İkamet şartı olmadan yeni personel atama tüm detayları bu yazımızda.

Amasra Belediyesi namına olmak üzere Kasım ayı yeni DEVLET MEMURU ALIMI başvuruları alınacak. Kamu personeli ataması kadrolu olacak. Bu kapsamda kamuya ilk defa atanmak üzere memur personel atama tüm detayları ve süreci bu yazımızda.

Devlet Memuru alımı genel başvuru şartları

Adayların başvuru için 657 sayılı Devlet Memurları Kanunundaki şartlara haiz olmaları, T.C. vatandaşı olması, askerlikle ilişiklerinin olmaması ile kamu haklarından mahrum olmaması gerekiyor. Ayrıca zabıta alımı iççin adayların erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olması, 30 yaşını doldurmamış olması, YDS’de en az (D) düzeyinde puan almış olması, en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olması şartları da var. KPSS’den en az 60 almak yeterlidir.

Amasra Belediyesi memuru alımı nitelikleri

Zabıta Memuru alımı için 1 kadro GİH 9. derece kadroya olacak. Başvuru için “İşletme, İktisat, Maliye, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Siyaset Bilimi, Kamu Yönetimi, Yerel Yönetimler” lisans mezunu olmak gerekiyor.

Zabıta Memuru alımı için 1 kadro GİH 9. derece kadroya olacak. Herhangi bir “Lisans” mezunu olmak şartı var.

Kamu memur alımı süreci nasıl olacak?

Amasra Belediye için yapılacak kadrolu devlet memuru alımı başvuruları Kasım’da başlıyor. Zabıta alımı başvuruları 6 Kasım ile 10 Kasım 2023 tarihlerinde “Amasra Belediyesi, Yazı İşler Müdürlüğü Kum Mahallesi Küçük Liman Cad. No:2 Amasra/ BARTIN” adresine sadece şahsen gerçekleştirilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.